Egle Petrosiute Zangles

Zangles Jazz, Latin, Pop, Braziliaans

Zing je graag Latin, Jazz, Braziliaans, Songwriter, Pop of Rock? Ga je starten met zangles of ben je behoorlijk ervaren maar wil je meer uit je stem halen?  Je hoogte, laagte, volume en ademtechniek verbeteren? Je verdiepen in een bepaalde stijl en lekker zingen zonder stemproblemen?

Privé zangles

Ik ben Egle Petrosiute, professionele zangeres en prive zangdocent in Den Haag. In mijn zanglessen staan jouw stem en plezier in zingen op de eerste plaats. Mijn lessen bieden gedegen zangtechniek, inspiratie, motivatie, praktische tips en gezelligheid!

Alle leeftijden!

Zingen is voor iedereen! Kinderen, jongeren en volwassenen. Speciaal op kinderen afgestemde zanglessen sluiten aan bij hun belevingswereld en muzikale interesse.

Beginners - muzikale basis

Is zingen een lang gekoesterde wens en ga je eindelijk de stap zetten? Heb je nog geen muzikale basis en nog nooit zangles gehad? We kijken wat je stemtype is en wat voor muziek je aanspreekt. Van daaruit werk je aan je techniek en muzikaliteit. Je leert notenlezen, ritmes en we trainen je gehoor. Je zult ervan genieten!

Je stem ontdekken

We gaan op zoek naar je eigen mooie klank en manieren om het optimale uit je stem te halen. Je gaat de mogelijkheden van je stem ontdekken en voelen hoe jij je lichaam meer kunt ontspannen tijdens het zingen. Je merkt direct verschil!

Ademtechniek - Stemtraining

Een goede en natuurlijke ademtechniek is onmisbaar wanneer je de omvang van je stem op een veilige manier wilt vergroten! Je leert je stem goed te plaatsen voor een mooie klank, in alle registers van je stem. Oefeningen op maat geven jou precies dát waar je behoefte aan hebt!

Wat doe je in de les?

We werken aan de conditie van je stem en met speciale oefeningen zorg je ervoor dat je stem soepel en in topconditie komt en…blijft!  Aandacht voor zuiver zingen, timing, notenlezen, klankkleur en uitspraak van je teksten.

Songwriter - Zingen en piano

Wil je ekker persoonlijk je eigen teksten schrijven en op muziek zetten? Omdat ik ook een achtergrond heb als pianist kan ik je goed leren hoe en welke akkoorden je aan je melodie kunt toevoegen. Ik kan je ook leren jezelf te begeleiden op de piano.

Leren improviseren

Wil je improviseren maar weet je niet hoe te beginnen? Ik heb als jazz- en latin zangeres veel ervaring en kan je hiermee goed helpen. Improvisatie is een fantastische manier om je creativiteit te ontwikkelen en je op een heel persoonlijke manier te uiten.

Zingen met microfoon

Je succes is ook afhankelijk van hoe je met je microfoon omgaat! Tips en tricks uit de praktijk! Strippenkaart van 10 zanglessen flexibel en gemakkelijk!

Leslocatie

Mijn studio is centraal gelegen in MOOOF Saturnusstraat 9, 2516 AD Den Haag, vlakbij Rijswijk en Voorburg en goed bereikbaar met OV, via de stations CS , Voorburg Station en HS.

Zingen in een groep?

Samen zingen is super leuk! Je leert luisteren naar elkaar en reageren op wat je om je heen hoort. Wanneer de stemmen samensmelten is het prachtig en voel jij je opgenomen in een wolk van klank!

Online Zangles

Soms is het handig om online zanglessen te boeken. Online zanglessen bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! We gebruiken Skype of Zoom bijvoorbeeld. Het werkt prima!

Corona Proof

De live zanglessen, in mijn studio of bij jou thuis, worden Corona proof, volgens de laatste inzichten,  gegeven.

Over Egle

Egle is een getalenteerde en enthousiaste jonge zangeres en zangdocent. Egle komt oorspronkelijk uit Litouwen. Haar succesvolle optreden in the The Voice was het begin van haar carriere als jazz zangeres. Zij verhuisde naar Nederland, waar zij haar studies jazz zang, arrangeren en compositie volgde aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en aan het Conservatorium  Amsterdam. Egle Petrosiute treedt regelmatig op in festivals en concertzalen binnen en buiten Europa . Zij verzorgde concerten met o.a. The Jazz Philharmonic Orchestra of St. Petersburg, Vilnius Jazz Orchestra, Amstel Big Band en the Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Egle maakt toernees door the Nederland Belgie, Hongarije, Zweden, Litouwen, Letland, Estland, Rusland en Brazilië.

Zingen is mensen aanraken met je geluk...

Privé Zangles in de buurt van Den Haag Duinoord

Welkom op de pagina van zangdocent Egle Petrosiute. Je hebt de enthousiaste en ervaren zangdocent gevonden waar je naar op zoek bent!

Proefles zang in de buurt van Den Haag Duinoord

We weten uit ervaring dat een match tussen leerling en leraar super belangrijk is. Niet alleen qua repertoire en muzieksoort, maar ook als mens. Om kennis te maken, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de leslocatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaarten, is de proefles de perfecte gelegenheid! Maak meteen een afspraak! De proefles is vrijblijvend en kost 25,-. Ga je verder na de kennismaking en koop je je eerste leskaart van 5 of 10 lessen, dan krijg je de 25,- van de proefles terug.

Online zanglessen

Ben je langer in het buitenland of kun je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online lessen te volgen.

Zang

Zangles voor volwassenen en jongeren beginners en gevorderden. Zingen is wel de meest directe en persoonlijke manier van muziek maken, wordt er wel gezegd. Samen met een pianist, gitaar, een band of ensemble; je staat er in je eentje voor en kunt niets verbergen. Alles wat je doet en nalaat is hoorbaar in je stem. Natuurlijk geldt dit ook voor instrumentalisten maar... toch nog net even anders.

Zingen vanuit je hart!

Wanneer je durft en vanuit je hart aan het zingen bent gebeurt er echt iets bijzonders! Iedereen kan zingen... maar toch moet je eerst je eigen stem (type) ontdekken en ervaren wat er allemaal mogelijk is. Je komt jezelf best tegen en een les zit vol uitdagingen! Leuk!

Zangles en Covid 19

Zingen doe je bij onze docenten in een veilige omgeving, met de best mogelijke voorwaarden om gezond en blij van muziek te genieten en je energie een boost te geven! Dat is logisch!

Wat doe je in je zangles?

Wil je graag je bereik vergroten en aan techniek werken? Wil je je voorbereiden op een optreden of wil je gewoon lekker zingen? In ieder geval is het uitermate van belang dat je goed omgaat met je stem. Omdat iedere stem uniek is zoekt je zangdocent de oefeningen die speciaal voor jou geschikt en wenselijk zijn zorgvuldig uit. Je krijgt priveles in een prettige omgeving en met effectieve oefeningen leer jij je stem optimaal te gebruiken. Je ontwikkelt een goede zangtechniek en zo vergroot je de mogelijkheden van je stem. Zo krijg je meer vrijheid om te zingen! In de zangles werk je ook aan repertoire en is er veel aandacht voor presentatie en interpretatie van de tekst. Jouw muzikale voorkeur speelt een belangrijke rol en plezier staat altijd voorop!

Zing de muziek die je raakt!

Met jouw unieke geluid zing je de muziek waar je blij van wordt! Pop, Klassiek, Opera, Barok, Chanson, Musical, Jazz, Braziliaans, Songwriter.Regelmatig houden we leerlingenavonden waar je kunt optreden en laten horen waar je mee bezig bent! Gezellig en leerzaam!

Spreken voor publiek

In veel beroepen is spreken in het openbaar een belangrijk onderdeel. Moet je een presentatie geven in je bedrijf, sta je in een rechtzaal of voor de klas, op radio of TV of geef je een college? Je bent een professioneel spreker en wat je zegt moet duidelijk verstaanbaar zijn en goed overkomen. Je stem moet prettig klinken en in perfecte conditie blijven, ondanks dat je misschien af en toe gespannen bent. Met logopedie gerelateerde oefeningen train en verzorg jij je stem en leer je de basis voor gezond en effectief stemgebruik. Zo komt je boodschap nog beter over! 

 

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Aandacht voor schoonheid, zelf muziek maken of lekker luisteren, het brengt je in het nu! Professionele bevlogen muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs!

Jack DeJohnette - There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible.