Egle Petrosiute Zangles

Zangles Jazz, Latin, Pop, Rock en meer!

Zing je graag Latin, Jazz, Braziliaans, Songwriter, Pop of Rock en wil je meer uit je stem halen en vrijer kunnen zingen?  Je techniek verbeteren en lekker zingen zonder stemproblemen?

Ervaren en enthousiast!

Ik ben Egle Petrosiute, professionele zangeres en zangdocent in Den Haag. Beginner of gevorderd, je bent welkom in mijn studio voor een proefles!

Je stem ontdekken

We gaan op zoek naar je eigen mooie klank en manieren om het optimale uit je stem te halen.  Je gaat de mogelijkheden van je stem ontdekken en voelen hoe jij je lichaam meer kunt ontspannen tijdens het zingen. Je merkt direct verschil!

Ademtechniek - Stemtraining

Een goede en natuurlijke ademtechniek is onmisbaar wanneer je de omvang van je stem op een veilige manier wilt vergroten! Je leert je stem goed te plaatsen voor een mooie klank, in alle registers van je stem. Oefeningen op maat geven jou precies dát waar je behoefte aan hebt!

Wat doe je in de les?

We werken aan de conditie van je stem en met speciale oefeningen zorg je ervoor dat je stem soepel en in topconditie komt en…blijft!  Aandacht voor zuiver zingen, timing, notenlezen, klankkleur en uitspraak én interpretative van je teksten.

Jouw favoriete muziek

We stemmen het lesmateriaal af op jouw muzikale smaak. Dit zal je het meest stimuleren om te oefenenen en lekker vaak te zingen. We zoeken nummers die jij fijn vindt en die bij je stem passen. Eigen inbreng altijd welkom!

Leren improviseren

Wil je improviseren maar weet je niet hoe te beginnen? Je kunt het gewoon leren en het is een fantastische manier om je creativiteit te ontwikkelen en je op een heel persoonlijke manier te uiten.

Songwriter

Lekker persoonlijk je eigen teksten schrijven en op muziek zetten? Gaan we doen! Omdat ik ook een achtergrond heb als pianist kan ik je goed leren hoe en welke akkoorden je aan je melodie kunt toevoegen. Ik kan je ook leren jezelf te begeleiden op de piano!

Beginners - muzikale basis

Heb je nog geen muzikale basis? We gaan gewoon beginnen met zingen en gaandeweg introduceer ik wat basistheorie en algemene muzkale informatie. Je leert notenlezen, ritmes en we trainen je gehoor. Leuk om te doen! Maak een afspraak om kennis te maken!

Zingen in een groep?

Samen zingen is super leuk! Je leert luisteren naar elkaar en reageren op wat je om je heen hoort. Wanneer de stemmen samensmelten is het prachtig en voel jij je opgenomen in een wolk van klank!

Online Zangles

Soms is het handig om online zanglessen te boeken. Online zanglessen bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! We gebruiken Skype of Zoom bijvoorbeeld. Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Corona Proof

De live zanglessen, in mijn studio of bij jou thuis, worden Corona proof, volgens de laatste inzichten,  gegeven!

Over Egle

Egle is een getalenteerde en enthousiaste jonge zangeres en zangdocent. Egle komt oorspronkelijk uit Litouwen. Haar succesvolle optreden in the The Voice washet begin van haar carriere als jazz zangeres. Zij verhuisde naar Netherland, waar zij haar studies jazz zang, arrangeren en compositie volgde aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en aan het Conservatorium  Amsterdam. Egle Petrosiute treedt regelmatig op in festivals en concertzalen binnen en buiten Europa . Zij verzorgde concerten met o.a. The Jazz Philharmonic Orchestra of St. Petersburg, Vilnius Jazz Orchestra, Amstel Big Band en the Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Egle maakt toernees door the Nederland Belgie, Hongarije, Zweden, Litouwen, Letland, Estland, Rusland en Brazilië.

Privé Zangles in de buurt van Den Haag Statenkwartier

Welkom! Ik ben zangdocent Egle Petrosiute. Je hebt de enthousiaste en ervaren leraar gevonden waar je naar op zoek bent! In mijn privélessen krijg je precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen meteen! Ben je langer in het buitenland of kan je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online zanglessen te volgen.

Proefles zang?

Ik geef de lessen in een prettige lesruimte in Den Haag. Om kennis te maken, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaart is de proefles de perfecte gelegenheid!

Zang

Zangles voor volwassenen en jongeren beginners en gevorderden. Zingen is wel de meest directe en persoonlijke manier van muziek maken, wordt er wel gezegd. Samen met een pianist, gitaar, een band of ensemble; je staat er in je eentje voor en kunt niets verbergen. Alles wat je doet en nalaat is hoorbaar in je stem. Natuurlijk geldt dit ook voor instrumentalisten maar... toch nog net even anders. Wanneer je durft en vanuit je hart aan het zingen bent gebeurt er echt iets bijzonders! Iedereen kan zingen... maar toch moet je eerst je eigen stem (type) ontdekken en ervaren wat er allemaal mogelijk is. Je komt jezelf best tegen en een les zit vol uitdagingen! Leuk!

Zangles en Covid 19

Zingen doe je bij onze docenten in een veilige omgeving, met de best mogelijke voorwaarden om gezond de herfst in te gaan! Dat is logisch!
https://www.zangpedagogen.nl/news/zangles-in-tijden-van-het-coronavirus/

Wat doe je in je zangles?

Wil je graag je bereik vergroten en aan techniek werken? Wil je je voorbereiden op een optreden of wil je gewoon lekker zingen? In ieder geval is het uitermate van belang dat je goed omgaat met je stem. Omdat iedere stem uniek is zoekt je zangdocent de oefeningen die speciaal voor jou geschikt en wenselijk zijn zorgvuldig uit. Je krijgt priveles in een prettige omgeving en met effectieve oefeningen leer jij je stem optimaal te gebruiken. Je ontwikkelt een goede zangtechniek en zo vergroot je de mogelijkheden van je stem. Zo krijg je meer vrijheid om te zingen! In de zangles werk je ook aan repertoire en is er veel aandacht voor presentatie en interpretatie van de tekst. Jouw muzikale voorkeur speelt een belangrijke rol en plezier staat altijd voorop!

Zing de muziek die je raakt!

Met jouw unieke geluid zing je de muziek waar je blij van wordt! Pop, Klassiek, Opera, Barok, Chanson, Musical, Jazz, Braziliaans, Songwriter.Regelmatig houden we leerlingenavonden waar je kunt optreden en laten horen waar je mee bezig bent! Gezellig en leerzaam!

Spreken voor publiek

In veel beroepen is spreken in het openbaar een belangrijk onderdeel. Moet je een presentatie geven in je bedrijf, sta je in een rechtzaal of voor de klas, op radio of TV of geef je een college? Je bent een professioneel spreker en wat je zegt moet duidelijk verstaanbaar zijn en goed overkomen. Je stem moet prettig klinken en in perfecte conditie blijven, ondanks dat je misschien af en toe gespannen bent. Met logopedie gerelateerde oefeningen train en verzorg jij je stem en leer je de basis voor gezond en effectief stemgebruik. Zo komt je boodschap nog beter over! 

 

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza