Blokfluitles in Rotterdam Centrum

Blokfluitles van een specialist

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Elke docent is specialist op zijn of haar vakgebied. Wil je met blokfluitles beginnen en zoek je voor jezelf of voor je kind een motiverende en geduldige blokfluitleraar in de omgeving van Rotterdam Centrum? Ben je meer gevorderd en wil jij je verdiepen in bepaald repertoire en de lat wat hoger leggen?

Waar worden de blokfluitlessen gegeven?

Muziek is onze passie en iedere blokfluitles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! De meeste docenten geven les in hun eigen lesruimte. Bespreek de mogelijkheid van blokfluitles bij jou thuis in de omgeving van Rotterdam Centrum.

Leskaart

De Leskaart van 10 blokfluitlessen biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met je docent. De leskaarten koop je direct bij je docent en wanneer de Leskaart vol is neem je gewoon een nieuwe! Door bezig te zijn met muziek die je raakt ben je gemotiveerd en geniet je meer. Je merkt je vorderingen en ervaart dat muziek je leven verrijkt! Benieuwd? Meld je aan voor een proefles blokfluit om een indruk te krijgen van de leslocatie, de mogelijkheden wat betreft lestijden en je wensen te bespreken. Het is voor de docent en voor jou  belangrijk dat je een leuke klik hebt. goed dus om je docent te ontmoeten! De proefles is de perfecte gelgenheid hiervoor!

Blokfluitles in Rotterdam Centrum

Zoek je een enthousiaste blokfluitleraar in de omgeving Rotterdam Centrum? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé blokfluitles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je blokfluitleraar en neem contact op voor een proefles!