klavecimbelles in Scheveningen

Klavecimbelles van een specialist

Gefeliciteerd! Je hebt een inspirerende, motiverende enthousiaste klavecimbelleraar in de omgeving van Scheveningen gevonden! Neem contact op met een klavecimbelleraar en maak een afspraak!

Online klavecimbellessen

Ontspanning, even je gedachten verzetten en genieten van muziek is fijn, uplifting en belangrijk. Soms is het prettig om online klavecimbellessen af te spreken. Daarom bieden we naast de reguliere muzieklessen ook via Skype, Zoom of FaceTime online klavecimbellessen aan.
Online klavecimbellessen  bieden je live contact met je docent en persoonlijke tips, instructies en inspiratie zoals je verwacht en gewend bent!  Zowel voor nieuwe aanmeldingen als voor de leerlingen met wie we al lang intensief sociaal contact hebben blijkt dit een perfecte oplossing! Stuur een bericht of bel met een klavecimbelleraar om de mogelijkheden bespreken.

Waar worden de klavecimbellessen gegeven?

Muziek is onze passie en iedere klavecimbelles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! De meeste docenten geven les in hun eigen lesruimte of online via Zoom, FaceTime of Skype. Bespreek de mogelijkheid van klavecimbelles bij jou thuis in de omgeving van Scheveningen.

Leskaart

De Leskaart van 10 klavecimbellessen biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met je docent. De leskaarten koop je direct bij je docent en wanneer de Leskaart vol is neem je gewoon een nieuwe! Door bezig te zijn met muziek die je raakt ben je gemotiveerd en geniet je meer. Je merkt je vorderingen en ervaart dat muziek je leven verrijkt! Benieuwd? Meld je aan voor een proefles klavecimbel om een indruk te krijgen van de leslocatie, de mogelijkheden wat betreft lestijden en je wensen te bespreken. Het is voor de docent en voor jou belangrijk dat je een klik hebt. Goed dus om je docent eerst te ontmoeten! De proefles is de perfecte gelgenheid hiervoor!

Klavecimbel

Het klavecimbel is een tokkelinstrument waarbij haakjes aan de snaren trekken, terwijl je het bespeelt alsof het een piano is! Eigenlijk is het dus een snaarinstrument, een toetseninstrument en een tokkelinstrument ineen! Het klavecimbel (Cembalo in het Italiaans) was ca. 400 jaar lang in gebruik en verdween, voor een groot deel van de 19e eeuw van het toneel. Met de herontdekking van 'oude muziek' (in de jaren '60-'80) won het klavecimbel weer aan populariteit. Tegenwoordig zijn er duizenden klavecinisten op de wereld, die het instrument solo, als continuo instrument in opera's en in kamermuziek uit de renaissance en barok, bespelen.

klavecimbelles in Scheveningen

Zoek je een enthousiaste klavecimbelleraar in de omgeving Scheveningen? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé klavecimbelles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je klavecimbelleraar en neem contact op voor een proefles!