Accordeonles in Blaak

Zoek je privé accordeonles in de buurt van Blaak?

Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Vind hier je accordeonleraar. Beginners en gevorderden welkom. Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop,  Blues, Latin, Songwriter en veel meer!

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen zijn bij de docent of bij jou thuis. Dit verschilt per docent. Bespreek de mogelijkheden tijdens je proefles! Online lessen mogelijk.

Proefles accordeon

De proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met een docent en je wensen te bespreken.

Accordeon

Accordeonles voor beginners en gevorderen - volwassenen en kinderen. Het accordeon is en veelzijdig instrument en neemt in vele muzieksoorten een belangrijke plek in. Zowel in volksmuziek als in hedendaagse klassieke muziek is de klank van het accordeon onmiskenbaar en karakteristiek. De klank associeert met Klezmer, Balkan, volksmuziek uit Tirol, de Jordaan in Amsterdam en nostalgische Parijse cafeetjes. De scherpere klank van het bandoneon brengt ons direct bij de Tango uit Buenos Aires. Maar ook vooraanstaande hedendaagse klassieke componisten hebben spannende en schitterende muziek voor het accordeon geschreven! Neem na je proefles accordeon een 10 lessen STRIPPENKAART. Je spreekt je les per keer af en hebt maximale felxibiliteit!

Accordeonles in Blaak

Zoek je een enthousiaste accordeonleraar in de omgeving Blaak? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé accordeonles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je accordeonleraar en neem contact op voor een proefles!