Basgitaarles in Kop van Zuid Rotterdam

Privé Basgitaarles in Kop van Zuid Rotterdam

Op zoek naar een goede en enthousiaste basleraar in de buurt van Kop van Zuid Rotterdam? Je hebt gevonden wat je zoekt! Je krijgt privéles in een prettige omgeving. De persoonlijke sfeer en aandacht in de les maakt dat jij je direct op je gemak voelt. Neem contact op met de docent van je keuze en boek een proefles!

Muziek die jij mooi vindt!

Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop? Of houd je van heel veel soorten muziek? Beginner of gevorderd? Je kunt bij ons terecht voor advies en motiverende en inspirerende basgitaarlessen voor alle leeftijden! Ervaar verdieping, concentratie en ontspanning, terwijl jij je creativiteit ontwikkelt!

Basgitaarlessen bij jou thuis?

Bel of mail met een van de docenten op deze pagina voor basgitaarles bij jou aan huis in de omgeving van Kop van Zuid Rotterdam.

Online basgitaarlessen?

Soms is het handig om online basgitaarlessen af te spreken. Neem contact op met een basleraar om de mogelijkheden bespreken.
De Leskaart van 10 basgitaarlessen biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met je docent. De leskaarten koop je direct bij je docent en wanneer de Leskaart vol is neem je gewoon een nieuwe!

Proefles basgitaar?

Meld je aan voor een proefles om een indruk te krijgen van de leslocatie, de mogelijkheden wat betreft lestijden en je wensen te bespreken. Het is voor de docent en voor jou belangrijk dat je een klik hebt. De proefles is de perfecte gelegenheid om even kennis te maken! Natuurlijk kun je ook een online proefles afspreken.

Basgitaar

Basgitaarlessen voor volwassenen en kinderen in Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Beginner of gevorderd, je krijgt privéles voor persoonlijke aandacht en les op maat! Plezier in muziek vinden wij super belangrijk en als je regelmatig oefent heb je snel resultaat! Als bassist vorm jij de basis van je band. Zowel ritme, timing als harmonie zijn sterk van jou afhankelijk. Belangrijk dus dat je een goede techniek hebt en strak kunt spelen! Of je jazz, pop, rock, latin of funk speelt; Jij speelt de hoofdrol in je band als het over groove gaat, eh....samen met je drummer natuurlijk! Leer verschillende speeltechnieken!  Boek een proefles basgitaar en dan een strippenkaart van 10 lessen voor maximale flexibiliteit!

Basgitaarles in Kop van Zuid Rotterdam

Zoek je een enthousiaste basleraar in de omgeving Kop van Zuid Rotterdam? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé basgitaarles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je basleraar en neem contact op voor een proefles!