Basgitaarles in Liskwartier

Zoek je privé basgitaarles in de buurt van Liskwartier?

Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Vind hier je basleraar. Beginners en gevorderden welkom. Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop,  Blues, Latin, Songwriter en veel meer!

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen zijn bij de docent of bij jou thuis. Dit verschilt per docent. Bespreek de mogelijkheden tijdens je proefles! Online lessen mogelijk.

Proefles basgitaar

De proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met een docent en je wensen te bespreken.

Basgitaar

Basgitaarlessen voor volwassenen en kinderen in Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Beginner of gevorderd, je krijgt privéles voor persoonlijke aandacht en les op maat! Plezier in muziek vinden wij super belangrijk en als je regelmatig oefent heb je snel resultaat! Als bassist vorm jij de basis van je band. Zowel ritme, timing als harmonie zijn sterk van jou afhankelijk. Belangrijk dus dat je een goede techniek hebt en strak kunt spelen! Of je jazz, pop, rock, latin of funk speelt; Jij speelt de hoofdrol in je band als het over groove gaat, eh....samen met je drummer natuurlijk! Leer verschillende speeltechnieken!  Boek een proefles basgitaar en dan een strippenkaart van5 of 10 lessen voor maximale flexibiliteit!

Basgitaarles in Liskwartier

Zoek je een enthousiaste basleraar in de omgeving Liskwartier? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé basgitaarles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je basleraar en neem contact op voor een proefles!