Basgitaarles

Muziekles van topmusici

Basgitaarlessen voor iedereen!

Muziek raakt je altijd en overal. In welke stemming je ook bent, er is altijd muziek die aansluit bij het moment. Wat je passie ook is, basgitaar of iets anders, door zelf muziek te maken vergeet je even de wereld om je heen, schep je klank, ritme, timing, melodie en samenklank. Je creativiteit en motoriek werken samen, body & soul!

Voor wie zijn de basgitaarlessen?

 • Kinderen
 • Jongeren
 • Volwassenen
 • Beginners tot vergevorderd

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest en voor het eerst basgitaarlessen gaat nemen, of dat je vergevorderd bent en bij een professionele en ervaren basleraar je kennis van muziek wilt verbreden en je vaardigheden wilt ontwikkelen en perfectioneren. Voor je docent is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

Kies je basleraar

Via Vivaldi Music Lessons vind je bevlogen musici die naast het geven van concerten, een passie voor lesgeven hebben. Bekijk de pagina van de basleraar waar je meer van wilt weten. Kom direct in contact met een docent in jouw buurt om een proefles basgitaar te boeken.

Basgitaarles, alles op een rijtje

 • Privéles voor het beste resultaat
 • Strippenkaarten van 30, 45 of 60 minuten
 • Gratis proefles bij aanschaf van een strippenkaart (normaal 25,-)
 • Basgitaarles bij de docent of bij jou aan huis
 • Online lessen mogelijk
 • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat.
 • Lees hier hoe anderen hun lessen ervaren!
 • Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Barok muziek, Country, Songwriter en veel meer.

Muziekles Cadeaubon

Zoek je een origineel en waardevol geschenk? Geef 3 basgitaarlessen cadeau!

Geen muziek zonder bas!

Of het nu gaat om barokmuziek, waarbij de baspartij van de basso continuo meestal wordt uitgevoerd op instrumenten als cello, violone, contrabas, gamba of fagot, of popmuziek, funk, blues, rock, metal, reggae. latin of jazz; als bassist geef je structuur aan je band. Melodie, improvisatie en harmonie kunnen niet zonder de drijvende power van een goed uitgevoerde baslijn!

Jouw favoriete muziek

Jij speelt de hoofdrol in je band als het over groove gaat, of je jazz, pop, rock, latin of funk speelt....eh....samen met je drummer natuurlijk! Belangrijk dus dat je een goede techniek hebt en strak kunt spelen! Leer verschillende speeltechnieken!

Basgitaar - Elektrische bas

Harmonie, timing, stabiliteit en kracht liggen in jouw handen.  Bassist zijn is naast instrumentale en muzikale vaardigheden ook zeker een kwestie van mentaliteit. Hard werken, te allen tijde 'service' aan de solist, betrouwbaarheid en stabiliteit zijn sleutelwoorden voor een bassist.

Bereik je doelen

Welk niveau je momenteel ook speelt, het geeft een kick om jezelf te overtreffen om een betere bassist te worden. Je drukke schema maakt het moeilijk om meer geweldige grooves te leren? Wil je leren slappen intelligente solo's kunnen improviseren en funky kunnen bassen? Boek gewoon een pakket baslessen en je zult zien dat het enthousiasme van onze docenten ervoor zorgt dat je de tijd en energie vindt om je doelen te bereiken.

Beginners - gevorderden

je krijgt priveles voor persoonlijke aandacht en les op maat! Plezier in muziek vinden wij super belangrijk en als je regelmatig oefent heb je snel resultaat! Boek een proefles basgitaar en dan een strippenkaart van 5 of 10 lessen voor maximale flexibiliteit en succes!

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Beginner of gevorderd? Gun jezelf wat je een ander ook gunt! Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen. 

Jouw toekomst vol muziek, creativiteit en plezier begint vandaag! Wat is jouw eerste stap?