Celloles in Duinzigt

 Je hebt dé website voor celloles in de buurt van Duinzigt gevonden

Bekijk de pagina van de celloleraar waar je meer van wilt weten. Je kunt direct in contact komen met de docent wanneer je een proefles wilt afspreken. Er zijn zoveel soorten muziek en het is fantastisch om zelf muziek te maken.

Passie voor Muziek

Of je een muziekinstrument beter wilt kunnen bespelen of er voor het eerst mee gaat beginnen, of dat je prachtig wilt zingen zonder pijn in je keel, voor ons als docenten is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit! Wij hebben een passie voor muziek en ook voor lesgeven. Gespecialiseerd een tegelijk veelzijdig als we zijn, houden we van Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer, dus komen we graag met jou in contact!

Proefles cello in de buurt van Duinzigt

De proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met je docent en alles over repertoire, lestijden, lesprijzen, frequentie en leslocatie te bespreken. Uiteraard is de proefles vrijblijvend en krijg je de 25 euro van de proefles terug als je besluit om lessen te nemen. Je kunt kiezen voor een Strippenkaart van 5 of 10 cellolessen. Je vindt alle informatie hierover op het profiel van de docent van je keuze. Je regelt alles verder direct met je docent. Flexibel, persoonlijk en voordelig!

Cello

Cello spelen is fantastisch!

De klank van de cello ligt dicht bij de menselijke stem en raakt je direct! Soms voel je de trillingen van de lage snaren in je lijf resoneren! Voor velen is het een wens ooit op de cello te spelen, anderen doen het al jaren en blijven geboeid en steeds weer uitgedaagd door de mogelijkheden en moeilijkheden van dit prachtige instrument! Ervaar wat het is om die mooie warme celloklank uit je instrument te toveren!

Barok tot pop

De eerste cello's waren groot en voornamelijk geschikt om baspartijen, Basso Continuo, mee te spelen. in Italie, waar rond 1560 deze instrumenten veel gebruikt werden, noemde men dit een basoo of een violone. Al rond 1670 werden de eerste violones aangepast aan de 'moderne smaak' en kleiner gemaakt. Men ging later ook kleinere instrumenten bouwen, met dunnere snaren en een minder brede kam en toets. Hierdoor was het mogelijk om sneller en virtuozer, meer solistische muziek te spelen. denk hierbij aan de virtuoze muziek van Gabrielli, Vivaldi en en Carl Ph. E Bach. Natuurlijk werd de klankkast ook kleiner en de klank werd lichter. Rond 1700 waren de meeste violones verkleind tot violoncelli. Opmerkelijk is dat, hoewel de 'kleine moderne' cello al heel populair was, de sonates voor viool van Corelli (gepubliceerd in1700 ) de titel dragen 'per violino e violone o cembalo' !

Cello is All-round

In Klassieke- Romantische- hedendaagse- Tango en popmuziek is de cello nog steeds een populair en onmisbaar instrument. In kamermuziek, orkesten, solistisch, background strings en zelfs in heavy metal!

Celloles in Duinzigt

Zoek je een enthousiaste celloleraar in de omgeving Duinzigt? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé celloles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je celloleraar en neem contact op voor een proefles!