Celloles in Amsterdam Nieuw West

Zoek je cellolessen in Amsterdam Nieuw West?

Gefeliciteerd! Je hebt een uitstekende ervaren celloleraar in jouw buurt gevonden! Bekijk de pagina van de docent waar je meer van wilt weten en lees alle informatie over de cellolessen. Boek meteen een vrijblijvende proefles!

Privé celloles brengt je verder!

Doelgerichte, leuke en betaalbare privé cellolessen in of vlakbij Amsterdam Nieuw West helpen je om je doelen te bereiken. Je celloleraar weet dat je met inspanning, plezier, gerichte instructies en heldere uitleg heel ver kunt komen!

Voor wie zijn de cellolessen?

 • Kinderen
 • Jongeren
 • Volwassenen
 • Beginners tot vergevorderd

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest en voor het eerst cellolessen gaat nemen, of dat je vergevorderd bent en bij een ervaren celloleraar je kennis van muziek wilt verbreden en je vaardigheden wilt perfectioneren. Voor je docent is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

Cellolessen beginners en gevorderden in Amsterdam Nieuw West

  Passie voor muziek en met cellolessen beginnen? Je bent nooit te oud om je droom te volgen!

  Kies je celloleraar in Amsterdam Nieuw West

  Via Vivaldi Music Lessons vind je bevlogen musici die naast het geven van concerten, een passie voor lesgeven hebben. Kies een celloleraar en kom direct in contact om een proefles te reserveren. Alle afspraken en de betaling van de lessen lopen via je docent. Persoonlijk en flexibel!

   Proefles cello in de buurt van Amsterdam Nieuw West

   De proefles kost 25,-euro voor 30 minuten priveles. Gratis proefles bij aanschaf van een Strippenkaart van 5 of 10 cellolessen.

   Cellolessen met een strippenkaart

   De Strippenkaarten met 5 of 10 cellolessen bieden flexibiliteit om je lessen af te spreken.  Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent. Gemakkelijk en persoonlijk! Een Strippenkaart met 10 cellolessen is het voordeligst!

   Celloles aan huis in Amsterdam Nieuw West

   Op zoek naar een celloleraar die bij jou aan huis komt in Amsterdam Nieuw West? Boek meteen je eerste celloles om kennis te maken met de docent.

   Muziektheorie

   Meer weten over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je cellolessen volgt? Boek een proefles.

   Online cellolessen

   Neem direct contact op met de celloleraar van je keuze om online muzieklessen te volgen!

   Muziekles Cadeaubon met 3 cellolessen

   Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug  om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met cellolessen!

    Alle muzieksoorten!

    Klassieke muziek, Barokmuziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer. Kies je celloleraar en boek een proefles!

    Voordelen van privé celloles voor volwassenen en kinderen in Amsterdam Nieuw West

    • gerichte en persoonlijke aanwijzingen van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond muziek kent en begrijpt
    • bladmuziek lezen/ ontwikkeling gehoor/ ritmegevoel
    • aandacht voor jou en jouw doelen en wensen
    • alle afspraken en de betaling van de lessen lopen direct via je docent

    Cellolessenvoor kinderen in Amsterdam Nieuw West

    • leuke en mooie muziekmethodiek
    • een goede leeftijd voor kinderen om met cellolessen te beginnen is ongeveer 7 a 8 jaar oud
    • instrumentale vocale/vaardigheden - basis muziektheorie
    • samenspel met docent - plezier in muziek

    Celloles voor gevorderden in Amsterdam Nieuw West

    • verdieping en interpretatie
    • aansprekend repertoire
    • alle muziekstijlen - gespecialiseerde docenten
    • gerichte oefeningen en etudes
    • voordrachtstukken, improvisatie

    Celloles, alles op een rijtje

    • Priveles voor het beste resultaat
    • Strippenkaarten van 30, 45 of 60 minuten
    • Gratis proefles bij aanschaf van een strippenkaart (normaal 25,-)
    •  Celloles bij de docent of bij jou aan huis
    • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat.
    • Lees hier hoe anderen hun lessen ervaren!

    Vergeet niet hierboven je celloleraar te kiezen!

    Cello spelen is fantastisch!

    De klank van de cello ligt dicht bij de menselijke stem en raakt je direct! Soms voel je de trillingen van de lage snaren in je lijf resoneren! Voor velen is het een wens ooit op de cello te spelen, anderen doen het al jaren en blijven geboeid en steeds weer uitgedaagd door de mogelijkheden en moeilijkheden van dit prachtige instrument! Ervaar wat het is om die mooie warme celloklank uit je instrument te toveren!

    Barok tot pop

    De eerste cello's waren groot en voornamelijk geschikt om baspartijen, Basso Continuo, mee te spelen. in Italie, waar rond 1560 deze instrumenten veel gebruikt werden, noemde men dit een basoo of een violone. Al rond 1670 werden de eerste violones aangepast aan de 'moderne smaak' en kleiner gemaakt. Men ging later ook kleinere instrumenten bouwen, met dunnere snaren en een minder brede kam en toets. Hierdoor was het mogelijk om sneller en virtuozer, meer solistische muziek te spelen. denk hierbij aan de virtuoze muziek van Gabrielli, Vivaldi en en Carl Ph. E Bach. Natuurlijk werd de klankkast ook kleiner en de klank werd lichter. Rond 1700 waren de meeste violones verkleind tot violoncelli. Opmerkelijk is dat, hoewel de 'kleine moderne' cello al heel populair was, de sonates voor viool van Corelli (gepubliceerd in1700 ) de titel dragen 'per violino e violone o cembalo' !

    Cello is All-round

    In Klassieke- Romantische- hedendaagse- Tango en popmuziek is de cello nog steeds een populair en onmisbaar instrument. In kamermuziek, orkesten, solistisch, background strings en zelfs in heavy metal!

    Celloles in Amsterdam Nieuw West

    Zoek je een enthousiaste celloleraar in de omgeving Amsterdam Nieuw West? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé celloles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je celloleraar en neem contact op voor een proefles!