Celloles in Utrecht - Noord Oost

Boek nu je proefles cello in Utrecht - Noord Oost!

Muziek maken is heerlijk en met betaalbare privé cellolessen van een enthousiaste celloleraar in Utrecht - Noord Oost wordt het alleen maar leuker! Je bent nooit te oud om je droom te volgen!

Is de proefles gratis?

Je krijgt een gratis proefles bij aanschaf van een Strippenkaart van 5 of 10 cellolessen. De proefles kost anders 25,-euro.

Privé celloles brengt je verder!

Doelgerichte, leuke en betaalbare privé cellolessen in of vlakbij Utrecht - Noord Oost helpen je om je doelen te bereiken. Je celloleraar weet dat je met inspanning, plezier, gerichte instructies en heldere uitleg heel ver kunt komen!

Voor wie zijn de cellolessen?

Je kunt bij onze docenten cellolessen nemen als je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest, maar ook als je vergevorderd bent. Voor je docent is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

  Kies je celloleraar in Utrecht - Noord Oost

  Via Vivaldi Music Lessons vind je bevlogen musici die naast het geven van concerten, een passie voor lesgeven hebben. Kies hierboven een celloleraar en kom direct in contact om een proefles te reserveren. Alle afspraken en de betaling van de lessen lopen via je docent. Persoonlijk en flexibel!

   Cellolessen met een strippenkaart

   De Strippenkaarten met 5 of 10 cellolessen bieden flexibiliteit om je lessen af te spreken.  Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent. Gemakkelijk en persoonlijk! Een Strippenkaart met 10 cellolessen is het voordeligst!

   Celloles aan huis in Utrecht - Noord Oost

   Op zoek naar een celloleraar die bij jou aan huis komt in Utrecht - Noord Oost? Boek meteen je eerste celloles om kennis te maken met de docent.

   Muziektheorie

   Meer weten over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je cellolessen volgt? Boek een proefles.

   Online cellolessen

   Neem direct contact op met de celloleraar van je keuze om online muzieklessen te volgen!

   Muziekles Cadeaubon met 3 cellolessen

   Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug  om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met cellolessen!

    Alle muzieksoorten!

    Klassieke muziek, Barokmuziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer. Kies je celloleraar en boek een proefles!

    Voordelen van privé celloles voor volwassenen en kinderen in Utrecht - Noord Oost

    • gerichte en persoonlijke aanwijzingen van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond muziek kent en begrijpt
    • bladmuziek lezen/ ontwikkeling gehoor/ ritmegevoel
    • aandacht voor jou en jouw doelen en wensen
    • alle afspraken en de betaling van de lessen lopen direct via je docent

    Cellolessenvoor kinderen in Utrecht - Noord Oost

    • leuke en mooie muziekmethodiek
    • een goede leeftijd voor kinderen om met cellolessen te beginnen is ongeveer 7 a 8 jaar oud
    • instrumentale vocale/vaardigheden - basis muziektheorie
    • samenspel met docent - plezier in muziek

    Celloles voor gevorderden in Utrecht - Noord Oost

    • verdieping en interpretatie
    • aansprekend repertoire
    • alle muziekstijlen - gespecialiseerde docenten
    • gerichte oefeningen en etudes
    • voordrachtstukken, improvisatie

    Celloles, alles op een rijtje

    • Priveles voor het beste resultaat
    • Strippenkaarten van 30, 45 of 60 minuten
    • Gratis proefles bij aanschaf van een strippenkaart (normaal 25,-)
    •  Celloles bij de docent of bij jou aan huis
    • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat.
    • Lees hier hoe anderen hun lessen ervaren!

    Vergeet niet hierboven je celloleraar te kiezen om een proefles te boeken!

    Cello spelen is fantastisch!

    De klank van de cello ligt dicht bij de menselijke stem en raakt je direct! Soms voel je de trillingen van de lage snaren in je lijf resoneren! Voor velen is het een wens ooit op de cello te spelen, anderen doen het al jaren en blijven geboeid en steeds weer uitgedaagd door de mogelijkheden en moeilijkheden van dit prachtige instrument! Ervaar wat het is om die mooie warme celloklank uit je instrument te toveren!

    Barok tot pop

    De eerste cello's waren groot en voornamelijk geschikt om baspartijen, Basso Continuo, mee te spelen. in Italie, waar rond 1560 deze instrumenten veel gebruikt werden, noemde men dit een basoo of een violone. Al rond 1670 werden de eerste violones aangepast aan de 'moderne smaak' en kleiner gemaakt. Men ging later ook kleinere instrumenten bouwen, met dunnere snaren en een minder brede kam en toets. Hierdoor was het mogelijk om sneller en virtuozer, meer solistische muziek te spelen. denk hierbij aan de virtuoze muziek van Gabrielli, Vivaldi en en Carl Ph. E Bach. Natuurlijk werd de klankkast ook kleiner en de klank werd lichter. Rond 1700 waren de meeste violones verkleind tot violoncelli. Opmerkelijk is dat, hoewel de 'kleine moderne' cello al heel populair was, de sonates voor viool van Corelli (gepubliceerd in1700 ) de titel dragen 'per violino e violone o cembalo' !

    Cello is All-round

    In Klassieke- Romantische- hedendaagse- Tango en popmuziek is de cello nog steeds een populair en onmisbaar instrument. In kamermuziek, orkesten, solistisch, background strings en zelfs in heavy metal!

    Celloles in Utrecht - Noord Oost

    Zoek je een enthousiaste celloleraar in de omgeving Utrecht - Noord Oost? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé celloles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je celloleraar en neem contact op voor een proefles!