Muziek maken is heerlijk en met betaalbare privé cellolessen van een enthousiaste celloleraar in Utrecht - Noord Oost wordt het alleen maar leuker! Je bent nooit te oud om je droom te volgen!
Je krijgt een gratis proefles bij aanschaf van een Strippenkaart van 5 of 10 cellolessen. De proefles kost anders 25,-euro.
Doelgerichte, leuke en betaalbare privé cellolessen in of vlakbij Utrecht - Noord Oost helpen je om je doelen te bereiken. Je celloleraar weet dat je met inspanning, plezier, gerichte instructies en heldere uitleg heel ver kunt komen!
Je kunt bij onze docenten cellolessen nemen als je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest, maar ook als je vergevorderd bent. Voor je docent is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!
Via Vivaldi Music Lessons vind je bevlogen musici die naast het geven van concerten, een passie voor lesgeven hebben. Kies hierboven een celloleraar en kom direct in contact om een proefles te reserveren. Alle afspraken en de betaling van de lessen lopen via je docent. Persoonlijk en flexibel!
De Strippenkaarten met 5 of 10 cellolessen bieden flexibiliteit om je lessen af te spreken. Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent. Gemakkelijk en persoonlijk! Een Strippenkaart met 10 cellolessen is het voordeligst!
Op zoek naar een celloleraar die bij jou aan huis komt in Utrecht - Noord Oost? Boek meteen je eerste celloles om kennis te maken met de docent.
Meer weten over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je cellolessen volgt? Boek een proefles.
Neem direct contact op met de celloleraar van je keuze om online muzieklessen te volgen!
Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met cellolessen!
Klassieke muziek, Barokmuziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer. Kies je celloleraar en boek een proefles!
De klank van de cello ligt dicht bij de menselijke stem en raakt je direct! Soms voel je de trillingen van de lage snaren in je lijf resoneren! Voor velen is het een wens ooit op de cello te spelen, anderen doen het al jaren en blijven geboeid en steeds weer uitgedaagd door de mogelijkheden en moeilijkheden van dit prachtige instrument! Ervaar wat het is om die mooie warme celloklank uit je instrument te toveren!
De eerste cello's waren groot en voornamelijk geschikt om baspartijen, Basso Continuo, mee te spelen. in Italie, waar rond 1560 deze instrumenten veel gebruikt werden, noemde men dit een basoo of een violone. Al rond 1670 werden de eerste violones aangepast aan de 'moderne smaak' en kleiner gemaakt. Men ging later ook kleinere instrumenten bouwen, met dunnere snaren en een minder brede kam en toets. Hierdoor was het mogelijk om sneller en virtuozer, meer solistische muziek te spelen. denk hierbij aan de virtuoze muziek van Gabrielli, Vivaldi en en Carl Ph. E Bach. Natuurlijk werd de klankkast ook kleiner en de klank werd lichter. Rond 1700 waren de meeste violones verkleind tot violoncelli. Opmerkelijk is dat, hoewel de 'kleine moderne' cello al heel populair was, de sonates voor viool van Corelli (gepubliceerd in1700 ) de titel dragen 'per violino e violone o cembalo' !
In Klassieke- Romantische- hedendaagse- Tango en popmuziek is de cello nog steeds een populair en onmisbaar instrument. In kamermuziek, orkesten, solistisch, background strings en zelfs in heavy metal!