Contrabasles in Katendrecht

Privé Contrabasles in Katendrecht

Op zoek naar een goede en enthousiaste contrabasleraar in de buurt van Katendrecht? Je hebt gevonden wat je zoekt! De persoonlijke aandacht en ontspannen sfeer in de les maakt dat jij je direct op je gemak voelt. Neem contact op met de docent van je keuze en boek een proefles!

Muziek die jij mooi vindt!

Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop? Beginner of gevorderd? Je kunt bij ons terecht voor motiverende en inspirerende contrabaslessen voor alle leeftijden! Geniet van muziek en ervaar verdieping, concentratie en ontspanning!

Contrabaslessen bij jou thuis?

Sommige docenten bieden de mogelijkheid van contrabasles bij jou aan huis in de omgeving van Katendrecht.

Online contrabaslessen?

Soms is het handig om online contrabaslessen af te spreken. Neem contact op met een contrabasleraar om de mogelijkheden bespreken.
De Leskaart van 10 contrabaslessen biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met je docent. De leskaarten koop je direct bij je docent en wanneer de Leskaart vol is neem je gewoon een nieuwe!

Proefles contrabas?

Meld je aan voor een proefles om een indruk te krijgen van de leslocatie, de mogelijkheden wat betreft lestijden en je wensen te bespreken. De proefles is de perfecte gelegenheid om even kennis te maken met een docent. Natuurlijk kun je ook een online proefles afspreken.

Contrabas

De contrabas is een lekker fysiek instrument om te bespelen. Groot en zwaar en je hele lijft doet mee! Je voelt de snaren trillen onder je vingers en het vereist behoorlijk wat power om mooie klanken eruit te halen! Met je geluid stuur je een band, ensemble of orkest een bepaalde richting op en vorm je de basis voor timing, tempo en harmonie.

Ondergeschikte rol?

Dacht het niet!! Speel je regelmatig en heb je meer uitdaging en motivatie nodig? Even een frisse kijk op je techniek en je pluk- of streektechniek aanscherpen? Na je proefles neem je een 10 lessen STRIPPENKAART, altijd flexibel en je maakt per les een afspraak!

Alle stijlen

In je basles is er aandacht voor zuiver spelen, pizzicato (plukken) en streektechniek. Techniek gaat hand in hand met  de ontwikkeling van je muzikaliteit.
Behalve dat je als contrabassist in een band of orkest de basis van de harmonie vormt en je timing erg belangrijk is, bespeel je ook nog eens een enorm groot instrument. Behoorlijk zwaar van gewicht en vaak niet makkelijk te vervoeren...overleg de leslocatie met je docent! Afhankelijk van jouw wens werk je aan strijken, plukken, klassiek, orkestpartijen, Jazz, walking bass lines, timing en kennis van akkoorden.

Contrabasles in Katendrecht

Zoek je een enthousiaste contrabasleraar in de omgeving Katendrecht? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé contrabasles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je contrabasleraar en neem contact op voor een proefles!