Drumles

Muziekles van topmusici

Drumlessen voor iedereen!

Muziek raakt je altijd en overal. In welke stemming je ook bent, er is altijd muziek die aansluit bij het moment. Wat je passie ook is, drums of iets anders, door zelf muziek te maken vergeet je even de wereld om je heen, schep je klank, ritme, timing, melodie en samenklank. Je creativiteit en motoriek werken samen, body & soul!

Voor wie zijn de drumlessen?

 • Kinderen
 • Jongeren
 • Volwassenen
 • Beginners tot vergevorderd

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest en voor het eerst drumlessen gaat nemen, of dat je vergevorderd bent en bij een professionele en ervaren drumleraar je kennis van muziek wilt verbreden en je vaardigheden wilt ontwikkelen en perfectioneren. Voor je docent is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

Kies je drumleraar

Via Vivaldi Music Lessons vind je bevlogen musici die naast het geven van concerten, een passie voor lesgeven hebben. Bekijk de pagina van de drumleraar waar je meer van wilt weten. Kom direct in contact met een docent in jouw buurt om een proefles drums te boeken.

Drumles, alles op een rijtje

 • Privéles voor het beste resultaat
 • Strippenkaarten van 30, 45 of 60 minuten
 • Gratis proefles bij aanschaf van een strippenkaart (normaal 25,-)
 • Drumles bij de docent of bij jou aan huis
 • Online lessen mogelijk
 • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat.
 • Lees hier hoe anderen hun lessen ervaren!
 • Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Barok muziek, Country, Songwriter en veel meer.

Muziekles Cadeaubon

Zoek je een origineel en waardevol geschenk? Geef 3 drumlessen cadeau!

Slagwerk - de hartslag van muziek

Slagwerk is zo oud als de mensheid. De meest uiteenlopende slagwerkinstrumenten  werden gebruikt om te communiceren over een lange afstand, om bij oorlogen de vijand angst aan te jagen, geesten te verdrijven of om muziek te maken om op te dansen. Opzwepende en complexe ritmes, strakke grooves of poetische en subtiele improvisaties... alles kan!

Drummen

Drummen is te gek en lekkere beats spelen in je favoriete muziekstijl geeft een super gevoel! Groove, drive en swing is waar het bij drummers om draait. Denk bijvoorbeeld aan bekende drummers als Billy Cobham, Art Blakey, Elvin Jones, Roy Haynes, Steve Gadd, Danny Richmond, Zakir Hussain, Cesar Zuiderwijk of Charlie Watts. En ja... er zijn er ontzettend veel meer!

Werledmuziek en percussie

In bijna alle delen van de wereld vormt slagwerk de hartslag van de muziek. Naast jazz - pop - rock- funk- soul (of wat je maar kunt verzinnen) kun je ook klassiek slagwerk of werldmuziek percussie ( Afro, Latin, Hindustani, Turks gaan spelen, zoals pauken, tabla's, conga's, djembe, cahon of body percussion.
Behalve een ritmische functie kan slagwerk ook een melodische functie hebben. Melodie-instrumenten zoals als Marimba, Xylofoon en Vibrafoon worden in wereldmuziek, jazz en hedendaagse klassiek muziek regelmatig toegepast.

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Beginner of gevorderd? Gun jezelf wat je een ander ook gunt! Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen. 

Jouw toekomst vol muziek, creativiteit en plezier begint vandaag! Wat is jouw eerste stap?