Drumles in Den Haag Laakkwartier

Zoek je drumlessen in Den Haag Laakkwartier?

Wat goed dat je deze site bezoekt! Bij Vivaldi Music Lessons slaag je zeker om een enthousiaste professionele drumleraar in de buurt van Den Haag Laakkwartier te vinden!

Voor wie zijn de drumlessen?

Onze superleuke en motiverende drumlessen zijn zowel voor kinderen, jongeren als voor volwassenen. Of je nog nooit zelf actief met muziek bezig bent geweest of regelmatig speelt of zingt; er gaat een wereld voor je open wanneer je ontdekt wat er vocaal en instrumentaal allemaal mogelijk is. Het is een fantastische belevenis om de magie van muziek te ervaren! De beste motivatie als je jouw vaardigheden en muzikaliteit wilt ontwikkelen. 

Drumlessen met een strippenkaart

Je kunt ieder moment van het jaar instappen en met drumlessen beginnen. De strippenkaarten van 5 of 10 privélessen bieden je gemak en maximale flexibiliteit.

Waarom een proefles drums?

Het is fijn om eerst even kennis te maken met de docent van je keuze. Belangrijk voor jou dat je een beeld krijgt van de locatie waar de drumlessen worden gegeven. Je krijgt ook informatie over de lesprijzen, de beschikbaarheid en een indruk van de manier van lesgeven. Goed om te weten: je instelling is belangrijk voor je docent, maar je niveau maakt niet uit!

Privé drumles brengt je verder!

Persoonlijke aandacht is een kwalitiet die in een inspirerende drumles thuis hoort. Je muziekles is een belangrijk moment waarin je, samen met je docent, stappen zet om je doelen te bereiken. Je drumleraar weet dat je met gerichte aanwijzingen en inspanning heel ver kunt komen!

Is de proefles gratis?

Je krijgt een gratis proefles bij aanschaf van je eerste Strippenkaart van 5 of 10 lessen. De proefles kost anders 25,-euro.

Wat zijn de voordelen van een strippenkaart met drumlessen? 

 • Flexibiliteit om je muzieklessen af te spreken. 
 • Instappen in het jaar wanneer jij wilt.
 • Onbeperkt lessen bijkopen.
 • Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent.
 • Strippenkaarten van 5 of 10 lessen van 30, 45 of 60 minuten
 • Gratis proefles van 30 minutenbij aankoop 1e strippenkaart

Drumles aan huis in Den Haag Laakkwartier

Op zoek naar een drumleraar die bij jou aan huis komt? Boek meteen je proefles om kennis te maken met de docent.

Muziektheorie

Meer weten over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je drumlessen volgt? Boek een proefles.

Muziekles Cadeaubon met 3 drumlessen

Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met drumlessen!

  Waarom privé muzieklessen?

  • Les van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond muziek kent en begrijpt
  • Je leert in je eigen tempo
  • Aandacht voor jou en jouw doelen en wensen
  • Drumles bij de docent of bij jou aan huis
  • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat

  Drumlessen voor kinderen in Den Haag Laakkwartier

  • Leuk en motiverend lesmateriaal
  • Een goede leeftijd voor kinderen om met drumlessen te beginnen is ongeveer 7 a 8 jaar oud
  • Instrumentale vocale/vaardigheden
  • Basis muziektheorie
  • Samenspel met docent en plezier in muziek

  Kies hierboven je drumleraar. Plezier in muziek staat centraal!

  Online drumlessen

  Neem contact op met de drumleraar van je keuze als je liever online muzieklessen wilt volgen!

  Slagwerk - de hartslag van muziek

  Slagwerk is zo oud als de mensheid. De meest uiteenlopende slagwerkinstrumenten  werden gebruikt om te communiceren over een lange afstand, om bij oorlogen de vijand angst aan te jagen, geesten te verdrijven of om muziek te maken om op te dansen. Opzwepende en complexe ritmes, strakke grooves of poetische en subtiele improvisaties... alles kan!

  Drummen

  Drummen is te gek en lekkere beats spelen in je favoriete muziekstijl geeft een super gevoel! Groove, drive en swing is waar het bij drummers om draait. Denk bijvoorbeeld aan bekende drummers als Billy Cobham, Art Blakey, Elvin Jones, Roy Haynes, Steve Gadd, Danny Richmond, Zakir Hussain, Cesar Zuiderwijk of Charlie Watts. En ja... er zijn er ontzettend veel meer!

  Werledmuziek en percussie

  In bijna alle delen van de wereld vormt slagwerk de hartslag van de muziek. Naast jazz - pop - rock- funk- soul (of wat je maar kunt verzinnen) kun je ook klassiek slagwerk of werldmuziek percussie ( Afro, Latin, Hindustani, Turks gaan spelen, zoals pauken, tabla's, conga's, djembe, cahon of body percussion.
  Behalve een ritmische functie kan slagwerk ook een melodische functie hebben. Melodie-instrumenten zoals als Marimba, Xylofoon en Vibrafoon worden in wereldmuziek, jazz en hedendaagse klassiek muziek regelmatig toegepast.

  Drumles in Den Haag Laakkwartier

  Zoek je een enthousiaste drumleraar in de omgeving Den Haag Laakkwartier? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé drumles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je drumleraar en neem contact op voor een proefles!