Drummen


Muziekles van topmusici

Is drummen jouw passie?

Wil je met drumles beginnen en zoek je voor jezelf of voor je kind een motiverende en geduldige drumleraar? Ben je meer gevorderd en wil je je techniek ophalen, je verdiepen in bepaald repertoire en de lat wat hoger leggen?

Jouw favoriete muziek

Houd je van klassiek, jazz, pop of bijvoorbeeld wereldmuziek? De muziek die jouw voorkeur heeft staat centraal in je les. Door bezig te zijn met muziek die je raakt ben je beter gemotiveerd om regelmatig te oefenen. Je merkt je vorderingen en ervaart dat muziek je leven verrijkt. Iedere drumles biedt weer nieuwe informatie, tips en tricks, verdieping en inspiratie!

Leskaart

De Leskaart van 10 drumlessen biedt flexibiliteit en je maakt de afspraken voor je les steeds samen met je docent. Wanneer de leskaart vol is neem je gewoon een nieuwe! Kennismaken met een drumleraar en meer informatie over de drumlessen? Meld je aan voor een proefles drummen en bespreek je wensen!

Drummen

Drummen is te gek en lekkere beats spelen in je favoriete muziekstijl geeft een super gevoel! Groove is waar het bij drummers om draait en dat kun jij leren! Heb je nog nooit achter een drumstel gezeten en wil je  het proberen? Ervaren conservatorium gediplomeerde muzikanten geven drumlessen in Utrecht,  Rotterdam en Den Haag. Privé drumles voor een eerlijke prijs - jazz - pop - rock- funk - Gratis Proefles!

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!