Drums


Muziekles van topmusici

Is drums jouw passie?

Of het je eerste drumles wordt of dat je al lang drums speelt; een motiverende en geduldige drumleraar die je inspireert draagt in bijzondere mate bij aan je vorderingen en het plezier in muziek. Het is belangrijk dat je een klik hebt met je docent en dat je je prettig voelt bij de manier van lesgeven. Een ontspannen sfeer tijdens je drumlessen maakt dat je zonder druk en stress bezig kunt zijn met muziek. Het is al moeilijk genoeg! De proefles is een leuke manier om kennis te maken met je toekomstige leraar.

Online drumlessen

Als het zomer is gaan we weer volop lesgeven in onze gezellige eigen leslocaties of bij jou thuis. Een heerlijk vooruitzicht! In sommige situaties kan het prettig zijn om online met een muziekdocent af te spreken. Om je in de gelegenheid te stellen online drumles te volgen kun je direct met een drumleraar contact opnemen en de mogelijkheden bespreken.

Leskaart

De Leskaart van 10 drumlessen biedt flexibiliteit en je maakt de afspraken voor je les samen met je docent. Leskaart vol? Neem een nieuwe!

Jouw favoriete muziek

De muziek die jouw voorkeur heeft staat centraal in je les. Door bezig te zijn met muziek die je raakt ben je gemotiveerd om regelmatig te oefenen. Je merkt je vorderingen en ervaart dat muziek je leven verrijkt. Iedere drumles biedt weer nieuwe informatie, tips en tricks, verdieping en inspiratie! Kennismaken met een drumleraar? Meld je aan voor een proefles drums en have fun!

Drums

Drummen is te gek en lekkere beats spelen in je favoriete muziekstijl geeft een super gevoel! Groove is waar het bij drummers om draait en dat kun jij leren! Heb je nog nooit achter een drumstel gezeten en wil je  het proberen? Ervaren conservatorium gediplomeerde muzikanten geven drumlessen in Utrecht,  Rotterdam en Den Haag. Privé drumles en percussielessen voor een eerlijke prijs - Naast jazz - pop - rock- funk  drumlessen kun je ook klassiek slagwerk of werldmuziek percussie gaan spelen., zoals conga's, djembe, cahon of body percussion! We geven ook les op melodie instrumenten als Marimba en Vibrafoon. Ervaar in de proefles of drummen/slagwerk iets voor jou is en of je een klik hebt met je docent en met de manier van lesgeven.

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza