Drumles in Soundport Studios Rotterdam

Zoek je privé drumles in de buurt van Soundport Studios Rotterdam?

Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Vind hier je drumleraar. Beginners en gevorderden welkom.

Welke muziek?

Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop,  Blues, Latin, Songwriter en veel meer! Elke les uitdaging, verdieping, nieuwe informatie en tips, concentratie en ontspanning!

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen zijn bij de docent of bij jou thuis. Dit verschilt per docent. Bespreek de mogelijkheden tijdens je proefles!

Online drumlessen

Informeer bij de drumleraar van je keuze naar de mogelijkheden.

Leskaarten

De Leskaart van 10 drumlessen biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met je docent. De leskaarten (strippenkaart) koop je direct bij je docent en wanneer de kaart vol is neem je gewoon een nieuwe!

Proefles drums

De proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met een docent en je wensen te bespreken. Natuurlijk kun je ook een online proefles afspreken.

Drums

Drummen voor beginners en gevorderden

Drummen is te gek en lekkere beats spelen in je favoriete muziekstijl geeft een super gevoel! Groove, drive en swing is waar het bij drummers om draait. Denk bijvoorbeeld aan bekende drummers als Billy Cobham, Art Blakey, Elvin Jones, Steve Gadd, Danny Richmond, Cesar Zuiderwijk of Charlie Watts. In nauwe samenwerking met een ervaren drumleraar ga je ontdekken hoe het allemaal werkt. Een persoonlijke en relaxte sfeer in je les en een tijdstip wat jou goed uitkomt is wat je kunt verwachten!

Meer gevorderd?

Speel je al langere tijd en wil je meer kennis opdoen van een bepaalde stijl? Je verdiepen in Jazz of pop drummen of latin ritmes en complexe rudiments onder de knie krijgen? Ben je toe aan een andere drumdocent en zoek je inspiratie en tips om je techniek naar een hoger niveau te brengen en vrijer te kunnen spelen?
Ervaren gediplomeerde muzikanten geven drumlessen in Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Prive drumles en percussielessen voor een eerlijke prijs.

Slagwerk en percussie

Naast jazz - pop - rock- funk  drumlessen kun je ook klassiek slagwerk of werldmuziek percussie gaan spelen, zoals pauken, conga's, djembe, cahon of body percussion.
Sommige docenten geven ook les op melodie instrumenten zoals als Marimba en Vibrafoon. Ervaar in de proefles of je een klik hebt met je docent en met de manier van lesgeven. Zeker weten of drummen of percussie iets voor je is? Boek 4 lessen met het Drumles Introductie Pakket!

Drumles in Soundport Studios Rotterdam

Zoek je een enthousiaste drumleraar in de omgeving Soundport Studios Rotterdam? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé drumles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je drumleraar en neem contact op voor een proefles!