Dwarsfluit

Muziekles van topmusici

Waarom dwarsfluitles ?

Je favoriete instrument lijkt te moeilijk om het op een behoorlijke manier onder de knie te krijgen en je denkt dat je beter kunt opgeven? Krijg je regelmatig last van heesheid of stemproblemen met zingen en je denkt dat je geen mooie stem hebt en dus beter kunt stoppen? Je loopt vast en verliest het plezier, terwijl je favoriete muziek spelen of zingen juist iets is waar je blij van wordt! Het kan wel!

Voor wie zijn de fluitlessen ?

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest en voor het eerst fluitdocenten gaat nemen, of dat je vergevorderd bent en van een professionele en ervaren fluitleraar de fijne kneepjes van het vak wilt leren. Voor je fluitleraar is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

Fluitlessen voor beginners

Je hoeft nog geen noten te kunnen lezen en ook geen algemene muzikale basis te hebben. Je leert het allemaal in je dwarsfluitles. Dus als je nog onbekend bent met muziek en nog niet helemaal weet waar je eigenlijk aan gaat beginnen, kun je gewoon contact opnemen met een fluitleraar en beginnen met dwarsfluitles.

Fluitlessen voor meer gevorderden

Ook als je vroeger gespeeld hebt en de draad weer wilt oppakken, of regelmatig muziek maakt en merkt dat je dwarsfluittechniek aan een opfrisbeurt toe is en je niet verder komt, is het logisch dat je op zoek bent naar een echte fluitleraar die je verder helpt en inspireert. En dus komen we graag met jou in contact!

Waar vind je een leuke fluitleraar?

Via Vivaldi Music Lessons vind je deskundige, geduldige, enthousiaste musici die naast hun concerten en optredens ook lesgeven. En natuurlijk met een passie voor dwarsfluit. Bekijk de pagina van de fluitleraar waar je meer van wilt weten. Je kunt direct in contact komen met een fluitleraar om een proefles dwarsfluit te reserveren. All het contact, alle afspraken en de betaling van de lessen lopen direct via je docent. Persoonlijk en flexibel!

Wat is het voordeel van privéles dwarsfluit?

Persoonlijke aandacht, tips en oefeningen op maat die precies aansluiten op waar jij mee bezig bent en wat jij wilt leren en ontwikkelen. Om snel vorderingen te maken, je optimaal te kunnen verdiepen en alle ins en outs van dwarsfluit goed aan te leren en te verfijnen, ga je met jouw passie voor dwarsfluit dus het beste direct naar een ervaren fluitleraar. Een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond dwarsfluit kent en begrijpt en gespecialiseerd is het geven van privé fluitlessen.

Worden de fluitlessen in een muziekschool gegeven?

Vivaldi Music Lessons is geen muziekschool, maar een platform voor zelfstandige en hoog gekwalificeerde muziekdocenten. Vanwege de persoonlijke sfeer in je les worden de fluitlessen meestal bij de leraar thuis, of in zijn of haar studio gegeven.

Dwarsfluitles bij jou aan huis

Sommige docenten bieden de mogelijkheid van lessen bij jou thuis. Je fluitleraar bespreekt met jou of dit een optie is en wat de eventuele bijkomende kosten zijn.

Waarom is een proefles dwarsfluit belangrijk?

De klik met je fluitleraar is super belangrijk. Om je op je gemak te kunnen voelen tijdens je dwarsfluitles is een persoonlijke band met je docent prettig en is het belangrijk als je een match voelt. Het is soms fijn om je verhaal kwijt te kunnen en even uit je dagelijkse routine te stappen. Dat hoort er allemaal bij! We houden van een ongedwongen en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat. Lees hier hoe de leerlingen hun lessen ervaren!

Is de proefles dwarsfluit gratis?

De proefles dwarsfluit is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met je fluitleraar en alles over repertoire, lestijden, lesprijzen, frequentie en leslocatie te bespreken. De proefles kost 25,-euro. Maar je krijgt de 25,- euro van de proefles terug als je een Strippenkaart van 5 of 10 fluitlessen koopt.

Is dwarsfluitles duur?

De prijs voor een privé dwarsfluitles is markt conform. Het bedrag van de lessen komt geheel ten goede aan de docent bij wie je de Strippenkaarten koopt en afrekent. Hierin onderscheidt Vivaldi Music Lessons zich van de meeste platforms voor muzieklessen.

Strippenkaart met  5 of 10 fluitlessen

De Strippenkaarten van  5 of 10 strippen bieden de keus van 30 , 45 of 60 minuten per muziekles. Je hebt flexibiliteit om je fluitlessen af te spreken wanneer het je het beste uitkomt. Dit kan op een vast moment zijn of een afspraak per keer. Dit regel je direct met je docent. Je koopt de lessen direct via je fluitleraar. Als je kaart vol is kun je er altijd weer eentje bijkopen. Lees hier meer over prijs van de Strippenkaart met 5 of 10 fluitlessen

In welke muzieksoorten kun je les krijgen?

Als je gaat beginnen met fluitlessen krijg je een algemene en gedegen (technische /muzikale) basis die direct verbonden is met je muzikale smaak. Vaak is je fluitleraar ook nog eens een specialist is in een bepaalde stijl. Dus ook als gevorderde dwarsfluitleerling kun je prima terecht om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te verdiepen bij een expert in Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer.

Fluitlessen cadeaugeven?

Misschien heb je een kennis, partner of familielid die heimelijk de lang gekoesterde wens heeft om met fluitlessen te beginnen, maar net een zetje in de rug nodig heeft om de stap te zetten! Wat is er leuker dan hierbij te helpen? Vivaldi Music Lessons biedt de mogelijkheid om direct bij een fluitleraar cadeaubon van 3 muzieklessen van 30 minuten te bestellen. En persoonlijk en uniek cadeau, wat altijd in de smaak valt en waar veel gebruik van wordt gemaakt! Kijk hier voor meer informatie over de Muziekles Cadeaubon.

Online fluitlessen

In sommige situaties kan het handig zijn om online fluitlessen te volgen. Bijvoorbeeld wanneer je in het buitenland bent en je de feedback en input van je fluitleraar niet wilt onderbreken. Het kan ook voorkomen dat je docent een concertreis/ tournee maakt en middels online fluitlessen even met je verder gaat en zorgt dat je gemotiveerd blijft!

Dwarsfluitles voor alle leeftijden

Je krijgt fluitles in ontspannen sfeer en de lessen zijn voor volwassenen, kinderen en jongeren. Informeer bij je docent naar de mogelijlheid van les aan huis. In de lessen besteden we veel zorg aan toonvorming, dynamiek en intonatie. Hier werk je vanaf het begin al aan met oefeningen en in eenvoudige duetten.

Beginners en gevorderden

Met praktische oefeningen leer je de juiste ademtechniek en een plezierige comfortabele houding. Gevorderden spelen tal van progressieve etudes en sonates en concerten uit het mooie dwarsfluit repertoire.

Barok, Klassiek tot Pop en Jazz

Wil je klassiek, barok, pop, jazz, latin of Irish Tin Whistle/ Low Whistle? Informeer ook naar lessen op piccolo en traverso! Samen spelen in een fluit ensemble of barok muziek in een gemengd ensemble is stimulerend, ontspannend en geeft inspiratie. Vorm een ensemble met andere instrumentalisten!

Strippenkaart is handig!

Volwassenen en jongeren maken graag gebruik van de flexibiliteit van de strippenkaart van 10 lessen!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Aandacht voor schoonheid, zelf muziek maken of lekker luisteren, het brengt je in het nu! Professionele bevlogen muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs!

Jack DeJohnette - There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible.