Dwarsfluitles in Amsterdam Osdorp

Privé Dwarsfluitles in Amsterdam Osdorp

Op zoek naar een goede en enthousiaste fluitleraar in de buurt van Amsterdam Osdorp? Je hebt gevonden wat je zoekt! Je krijgt privéles in een prettige omgeving. De persoonlijke sfeer en aandacht in de les maakt dat jij je direct op je gemak voelt. Neem contact op met de docent van je keuze en boek een proefles!

Muziek die jij mooi vindt!

Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop? Of houd je van heel veel soorten muziek? Beginner of gevorderd? Je kunt bij ons terecht voor advies en motiverende en inspirerende fluitlessen voor alle leeftijden! Ervaar verdieping, concentratie en ontspanning, terwijl jij je creativiteit ontwikkelt!

Fluitlessen bij jou thuis?

Bel of mail met een van de docenten op deze pagina voor dwarsfluitles bij jou aan huis in de omgeving van Amsterdam Osdorp.

Online fluitlessen?

Soms is het handig om online fluitlessen af te spreken. Neem contact op met een fluitleraar om de mogelijkheden bespreken.
De Leskaart van 10 fluitlessen biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met je docent. De leskaarten koop je direct bij je docent en wanneer de Leskaart vol is neem je gewoon een nieuwe!

Proefles dwarsfluit?

Meld je aan voor een proefles om een indruk te krijgen van de leslocatie, de mogelijkheden wat betreft lestijden en je wensen te bespreken. Het is voor de docent en voor jou belangrijk dat je een klik hebt. De proefles is de perfecte gelegenheid om even kennis te maken! Natuurlijk kun je ook een online proefles afspreken.

Dwarsfluit

Dwarsfluitles voor alle leeftijden

Je krijgt fluitles in ontspannen sfeer en de lessen zijn voor volwassenen, kinderen en jongeren. Informeer bij je docent naar de mogelijlheid van les aan huis. In de lessen besteden we veel zorg aan toonvorming, dynamiek en intonatie. Hier werk je vanaf het begin al aan met oefeningen en in eenvoudige duetten.

Beginners en gevorderden

Met praktische oefeningen leer je de juiste ademtechniek en een plezierige comfortabele houding. Gevorderden spelen tal van progressieve etudes en sonates en concerten uit het mooie dwarsfluit repertoire.

Barok, Klassiek tot Pop en Jazz

Wil je klassiek, barok, pop, jazz, latin of Irish Tin Whistle/ Low Whistle? Informeer ook naar lessen op piccolo en traverso! Samen spelen in een fluit ensemble of barok muziek in een gemengd ensemble is stimulerend, ontspannend en geeft inspiratie. Vorm een ensemble met andere instrumentalisten!

Strippenkaart is handig!

Volwassenen en jongeren maken graag gebruik van de flexibiliteit van de strippenkaart van 10 lessen!

Dwarsfluitles in Amsterdam Osdorp

Zoek je een enthousiaste fluitleraar in de omgeving Amsterdam Osdorp? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé dwarsfluitles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je fluitleraar en neem contact op voor een proefles!