Dwarsfluitles in Den Haag Laakkwartier

Zoek je privé dwarsfluitles in de buurt van Den Haag Laakkwartier?

Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Vind hier je fluitleraar. Beginners en gevorderden welkom. Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop,  Blues, Latin, Songwriter en veel meer!

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen zijn bij de docent of bij jou thuis. Dit verschilt per docent. Bespreek de mogelijkheden tijdens je proefles! Online lessen mogelijk.

Proefles dwarsfluit

De proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met een docent en je wensen te bespreken.

Dwarsfluit

Dwarsfluitles voor alle leeftijden

Je krijgt fluitles in ontspannen sfeer en de lessen zijn voor volwassenen, kinderen en jongeren. Informeer bij je docent naar de mogelijlheid van les aan huis. In de lessen besteden we veel zorg aan toonvorming, dynamiek en intonatie. Hier werk je vanaf het begin al aan met oefeningen en in eenvoudige duetten.

Beginners en gevorderden

Met praktische oefeningen leer je de juiste ademtechniek en een plezierige comfortabele houding. Gevorderden spelen tal van progressieve etudes en sonates en concerten uit het mooie dwarsfluit repertoire.

Barok, Klassiek tot Pop en Jazz

Wil je klassiek, barok, pop, jazz, latin of Irish Tin Whistle/ Low Whistle? Informeer ook naar lessen op piccolo en traverso! Samen spelen in een fluit ensemble of barok muziek in een gemengd ensemble is stimulerend, ontspannend en geeft inspiratie. Vorm een ensemble met andere instrumentalisten!

Strippenkaart is handig!

Volwassenen en jongeren maken graag gebruik van de flexibiliteit van de strippenkaart van 10 lessen!

Dwarsfluitles in Den Haag Laakkwartier

Zoek je een enthousiaste fluitleraar in de omgeving Den Haag Laakkwartier? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé dwarsfluitles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je fluitleraar en neem contact op voor een proefles!