Dwarsfluitles

Muziekles van topmusici

Dwarsfluitlessen voor iedereen!

Muziek raakt je altijd en overal. In welke stemming je ook bent, er is altijd muziek die aansluit bij het moment. Wat je passie ook is, dwarsfluit of iets anders, door zelf muziek te maken vergeet je even de wereld om je heen, schep je klank, ritme, timing, melodie en samenklank. Je creativiteit en motoriek werken samen, body & soul!

Voor wie zijn de dwarsfluitlessen?

 • Kinderen
 • Jongeren
 • Volwassenen
 • Beginners tot vergevorderd

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest en voor het eerst dwarsfluitlessen gaat nemen, of dat je vergevorderd bent en bij een professionele en ervaren fluitleraar je kennis van muziek wilt verbreden en je vaardigheden wilt ontwikkelen en perfectioneren. Voor je docent is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

Kies je fluitleraar

Via Vivaldi Music Lessons vind je bevlogen musici die naast het geven van concerten, een passie voor lesgeven hebben. Bekijk de pagina van de fluitleraar waar je meer van wilt weten. Kom direct in contact met een docent in jouw buurt om een proefles dwarsfluit te boeken.

Dwarsfluitles, alles op een rijtje

 • Privéles voor het beste resultaat
 • Strippenkaarten van 30, 45 of 60 minuten
 • Gratis proefles bij aanschaf van een strippenkaart (normaal 25,-)
 • Dwarsfluitles bij de docent of bij jou aan huis
 • Online lessen mogelijk
 • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat.
 • Lees hier hoe anderen hun lessen ervaren!
 • Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Barok muziek, Country, Songwriter en veel meer.

Muziekles Cadeaubon

Zoek je een origineel en waardevol geschenk? Geef 3 dwarsfluitlessen cadeau!

Veelzijdig instrument!

De dwarsfluit is een populair en zeer veelzijdig melodieinstrument. Je kunt superveel prachtige muziekstukken en muziekstijlen spelen op de fluit. Klassieke muziek, barok, pop, jazz, latin of wereld muziek, de fluit speelt altijd een hoofdrol! Als je een voorliefde hebt voor barokmuziek of in een orkest speelt; Informeer dan ook naar lessen op piccolo , basfluit of traverso. Samen spelen in een fluit ensemble of barok muziek in een gemengd ensemble is stimulerend, ontspannend en geeft inspiratie en motivatie om regelmatig te oefenen. Vorm een ensemble met andere instrumentalisten en je kunt bij je fluitleraar altijd terecht voor ensemblecoaching!

Dwarsfluitles voor alle leeftijden

Je krijgt fluitles in ontspannen sfeer en de lessen zijn voor volwassenen, kinderen en jongeren. Informeer bij je fluitleraar naar de mogelijlheid van les aan huis. In de dwarsfluitlessen werk je aan muzikaliteit en techniek. Interpretatie en toonvorming, dynamiek en intonatie gaan hand in hand. Hier werk je vanaf het begin al aan met oefeningen en in eenvoudige duetten.

Strippenkaart is handig!

Volwassenen en jongeren maken graag gebruik van de flexibiliteit van de strippenkaart van  5 of 10 lessen! Een strippenkaart met 10 fluitlessen is het voordeligste! je betaalt gewoon aan je docent.

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Beginner of gevorderd? Gun jezelf wat je een ander ook gunt! Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen. 

Jouw toekomst vol muziek, creativiteit en plezier begint vandaag! Wat is jouw eerste stap?