Dwarsfluitles in Bemmel

Zoek je dwarsfluitlessen in Bemmel?

Wat goed dat je deze site bezoekt! Bij Vivaldi Music Lessons slaag je zeker om een enthousiaste professionele fluitleraar in de buurt van Bemmel te vinden!

Voor wie zijn de dwarsfluitlessen?

Onze superleuke en motiverende dwarsfluitlessen zijn zowel voor kinderen, jongeren als voor volwassenen. Of je nog nooit zelf actief met muziek bezig bent geweest of regelmatig speelt of zingt; er gaat een wereld voor je open wanneer je ontdekt wat er vocaal en instrumentaal allemaal mogelijk is. Het is een fantastische belevenis om de magie van muziek te ervaren! De beste motivatie als je jouw vaardigheden en muzikaliteit wilt ontwikkelen. 

Dwarsfluitlessen met een strippenkaart

Je kunt ieder moment van het jaar instappen en met dwarsfluitlessen beginnen. De strippenkaarten van 5 of 10 privélessen bieden je gemak en maximale flexibiliteit.

Waarom een proefles dwarsfluit?

Het is fijn om eerst even kennis te maken met de docent van je keuze. Belangrijk voor jou dat je een beeld krijgt van de locatie waar de dwarsfluitlessen worden gegeven. Je krijgt ook informatie over de lesprijzen, de beschikbaarheid en een indruk van de manier van lesgeven. Goed om te weten: je instelling is belangrijk voor je docent, maar je niveau maakt niet uit!

Privé dwarsfluitles brengt je verder!

Persoonlijke aandacht is een kwalitiet die in een inspirerende dwarsfluitles thuis hoort. Je muziekles is een belangrijk moment waarin je, samen met je docent, stappen zet om je doelen te bereiken. Je fluitleraar weet dat je met gerichte aanwijzingen en inspanning heel ver kunt komen!

Is de proefles gratis?

Je krijgt een gratis proefles bij aanschaf van je eerste Strippenkaart van 5 of 10 lessen. De proefles kost anders 25,-euro.

Wat zijn de voordelen van een strippenkaart met dwarsfluitlessen? 

 • Flexibiliteit om je muzieklessen af te spreken. 
 • Instappen in het jaar wanneer jij wilt.
 • Onbeperkt lessen bijkopen.
 • Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent.
 • Strippenkaarten van 5 of 10 lessen van 30, 45 of 60 minuten
 • Gratis proefles van 30 minutenbij aankoop 1e strippenkaart

Dwarsfluitles aan huis in Bemmel

Op zoek naar een fluitleraar die bij jou aan huis komt? Boek meteen je proefles om kennis te maken met de docent.

Muziektheorie

Meer weten over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je dwarsfluitlessen volgt? Boek een proefles.

Muziekles Cadeaubon met 3 dwarsfluitlessen

Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met dwarsfluitlessen!

  Waarom privé muzieklessen?

  • Les van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond muziek kent en begrijpt
  • Je leert in je eigen tempo
  • Aandacht voor jou en jouw doelen en wensen
  • Dwarsfluitles bij de docent of bij jou aan huis
  • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat

  Dwarsfluitlessen voor kinderen in Bemmel

  • Leuk en motiverend lesmateriaal
  • Een goede leeftijd voor kinderen om met dwarsfluitlessen te beginnen is ongeveer 7 a 8 jaar oud
  • Instrumentale vocale/vaardigheden
  • Basis muziektheorie
  • Samenspel met docent en plezier in muziek

  Kies hierboven je fluitleraar. Plezier in muziek staat centraal!

  Online dwarsfluitlessen

  Neem contact op met de fluitleraar van je keuze als je liever online muzieklessen wilt volgen!

  Veelzijdig instrument!

  De dwarsfluit is een populair en zeer veelzijdig melodieinstrument. Je kunt superveel prachtige muziekstukken en muziekstijlen spelen op de fluit. Klassieke muziek, barok, pop, jazz, latin of wereld muziek, de fluit speelt altijd een hoofdrol! Als je een voorliefde hebt voor barokmuziek of in een orkest speelt; Informeer dan ook naar lessen op piccolo , basfluit of traverso. Samen spelen in een fluit ensemble of barok muziek in een gemengd ensemble is stimulerend, ontspannend en geeft inspiratie en motivatie om regelmatig te oefenen. Vorm een ensemble met andere instrumentalisten en je kunt bij je fluitleraar altijd terecht voor ensemblecoaching!

  Dwarsfluitles voor alle leeftijden

  Je krijgt fluitles in ontspannen sfeer en de lessen zijn voor volwassenen, kinderen en jongeren. Informeer bij je fluitleraar naar de mogelijlheid van les aan huis. In de dwarsfluitlessen werk je aan muzikaliteit en techniek. Interpretatie en toonvorming, dynamiek en intonatie gaan hand in hand. Hier werk je vanaf het begin al aan met oefeningen en in eenvoudige duetten.

  Strippenkaart is handig!

  Volwassenen en jongeren maken graag gebruik van de flexibiliteit van de strippenkaart van  5 of 10 lessen! Een strippenkaart met 10 fluitlessen is het voordeligste! je betaalt gewoon aan je docent.

  Dwarsfluitles in Bemmel

  Zoek je een enthousiaste fluitleraar in de omgeving Bemmel? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé dwarsfluitles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je fluitleraar en neem contact op voor een proefles!