Elektrische gitaar

Muziekles van topmusici

Waarom elektrische gitaarles ?

Je favoriete instrument lijkt te moeilijk om het op een behoorlijke manier onder de knie te krijgen en je denkt dat je beter kunt opgeven? Krijg je regelmatig last van heesheid of stemproblemen met zingen en je denkt dat je geen mooie stem hebt en dus beter kunt stoppen? Je loopt vast en verliest het plezier, terwijl je favoriete muziek spelen of zingen juist iets is waar je blij van wordt! Het kan wel!

Voor wie zijn de gitaarlessen ?

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest en voor het eerst gitaarleraren gaat nemen, of dat je vergevorderd bent en van een professionele en ervaren gitaarleraar de fijne kneepjes van het vak wilt leren. Voor je gitaarleraar is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

Gitaarlessen voor beginners

Je hoeft nog geen noten te kunnen lezen en ook geen algemene muzikale basis te hebben. Je leert het allemaal in je elektrische gitaarles. Dus als je nog onbekend bent met muziek en nog niet helemaal weet waar je eigenlijk aan gaat beginnen, kun je gewoon contact opnemen met een gitaarleraar en beginnen met elektrische gitaarles.

Gitaarlessen voor meer gevorderden

Ook als je vroeger gespeeld hebt en de draad weer wilt oppakken, of regelmatig muziek maakt en merkt dat je elektrische gitaartechniek aan een opfrisbeurt toe is en je niet verder komt, is het logisch dat je op zoek bent naar een echte gitaarleraar die je verder helpt en inspireert. En dus komen we graag met jou in contact!

Waar vind je een leuke gitaarleraar?

Via Vivaldi Music Lessons vind je deskundige, geduldige, enthousiaste musici die naast hun concerten en optredens ook lesgeven. En natuurlijk met een passie voor elektrische gitaar. Bekijk de pagina van de gitaarleraar waar je meer van wilt weten. Je kunt direct in contact komen met een gitaarleraar om een proefles elektrische gitaar te reserveren. All het contact, alle afspraken en de betaling van de lessen lopen direct via je docent. Persoonlijk en flexibel!

Wat is het voordeel van privéles elektrische gitaar?

Persoonlijke aandacht, tips en oefeningen op maat die precies aansluiten op waar jij mee bezig bent en wat jij wilt leren en ontwikkelen. Om snel vorderingen te maken, je optimaal te kunnen verdiepen en alle ins en outs van elektrische gitaar goed aan te leren en te verfijnen, ga je met jouw passie voor elektrische gitaar dus het beste direct naar een ervaren gitaarleraar. Een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond elektrische gitaar kent en begrijpt en gespecialiseerd is het geven van privé gitaarlessen.

Worden de gitaarlessen in een muziekschool gegeven?

Vivaldi Music Lessons is geen muziekschool, maar een platform voor zelfstandige en hoog gekwalificeerde muziekdocenten. Vanwege de persoonlijke sfeer in je les worden de gitaarlessen meestal bij de leraar thuis, of in zijn of haar studio gegeven.

Elektrische gitaarles bij jou aan huis

Sommige docenten bieden de mogelijkheid van lessen bij jou thuis. Je gitaarleraar bespreekt met jou of dit een optie is en wat de eventuele bijkomende kosten zijn.

Waarom is een proefles elektrische gitaar belangrijk?

De klik met je gitaarleraar is super belangrijk. Om je op je gemak te kunnen voelen tijdens je elektrische gitaarles is een persoonlijke band met je docent prettig en is het belangrijk als je een match voelt. Het is soms fijn om je verhaal kwijt te kunnen en even uit je dagelijkse routine te stappen. Dat hoort er allemaal bij! We houden van een ongedwongen en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat. Lees hier hoe de leerlingen hun lessen ervaren!

Is de proefles elektrische gitaar gratis?

De proefles elektrische gitaar is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met je gitaarleraar en alles over repertoire, lestijden, lesprijzen, frequentie en leslocatie te bespreken. De proefles kost 25,-euro. Maar je krijgt de 25,- euro van de proefles terug als je een Strippenkaart van 5 of 10 gitaarlessen koopt.

Is elektrische gitaarles duur?

De prijs voor een privé elektrische gitaarles is markt conform. Het bedrag van de lessen komt geheel ten goede aan de docent bij wie je de Strippenkaarten koopt en afrekent. Hierin onderscheidt Vivaldi Music Lessons zich van de meeste platforms voor muzieklessen.

Strippenkaart met  5 of 10 gitaarlessen

De Strippenkaarten van  5 of 10 strippen bieden de keus van 30 , 45 of 60 minuten per muziekles. Je hebt flexibiliteit om je gitaarlessen af te spreken wanneer het je het beste uitkomt. Dit kan op een vast moment zijn of een afspraak per keer. Dit regel je direct met je docent. Je koopt de lessen direct via je gitaarleraar. Als je kaart vol is kun je er altijd weer eentje bijkopen. Lees hier meer over prijs van de Strippenkaart met 5 of 10 gitaarlessen

In welke muzieksoorten kun je les krijgen?

Als je gaat beginnen met gitaarlessen krijg je een algemene en gedegen (technische /muzikale) basis die direct verbonden is met je muzikale smaak. Vaak is je gitaarleraar ook nog eens een specialist is in een bepaalde stijl. Dus ook als gevorderde elektrische gitaarleerling kun je prima terecht om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te verdiepen bij een expert in Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer.

Gitaarlessen cadeaugeven?

Misschien heb je een kennis, partner of familielid die heimelijk de lang gekoesterde wens heeft om met gitaarlessen te beginnen, maar net een zetje in de rug nodig heeft om de stap te zetten! Wat is er leuker dan hierbij te helpen? Vivaldi Music Lessons biedt de mogelijkheid om direct bij een gitaarleraar cadeaubon van 3 muzieklessen van 30 minuten te bestellen. En persoonlijk en uniek cadeau, wat altijd in de smaak valt en waar veel gebruik van wordt gemaakt! Kijk hier voor meer informatie over de Muziekles Cadeaubon.

Online gitaarlessen

In sommige situaties kan het handig zijn om online gitaarlessen te volgen. Bijvoorbeeld wanneer je in het buitenland bent en je de feedback en input van je gitaarleraar niet wilt onderbreken. Het kan ook voorkomen dat je docent een concertreis/ tournee maakt en middels online gitaarlessen even met je verder gaat en zorgt dat je gemotiveerd blijft!

Gitaarles voor jong en oud - Den Haag , Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Delft

Sinds de '50 er jaren is de elektrische gitaar hét toonaangevende instrument geworden in de popmuziek. Talloze modellen, types en ontwerpen zorgen voor een grote verscheidenheid aan mogelijkheden en sounds. De verschillende muziekstijlen hebben hun specifieke speeltechnieken. De instrumenten zijn daarop aangepast en er lijkt geen einde aan de mogelijklheden van de elektrische gitaar te komen.

Gitaarles via Skype, Zoom of FaceTime?

Opzoek naar live online gitaarlessen? Onze docenten helpen je graag!

Gitaarspelen voor beginners

Leer snel en op een leuke manier gitaarspelen. Speel de muziek die jou het meeste aanspreekt en leer om je gitaar te laten klinken zoals jij dat wilt! Pop, blues, rock, funk.

Gevorderden

Door je techniek te verbeteren ervaar je vrijheid om te gekke solo's te kunnen spelen. Je speelt nummers van je favoriete artiesten, oefeningen en improvisaties en gebruikt dat om je spel naar een hoger niveau te brengen.

Zelfstandig oefenen

Je leert zelfstandig oefenen en je zult merken dat je vaker je gitaar pakt en daardoor goede vorderingen maakt. Zo speel je met meer zelfvertrouwen in je band en zijn je solo's trefzeker en strak!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Aandacht voor schoonheid, zelf muziek maken of lekker luisteren, het brengt je in het nu! Professionele bevlogen muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs!

Jack DeJohnette - There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible.