Elektrische gitaarles in Utrecht - Oost

Privé Elektrische gitaarles in Utrecht - Oost

Op zoek naar een goede en enthousiaste gitaarleraar in de buurt van Utrecht - Oost? Je hebt gevonden wat je zoekt! Je krijgt privéles in een prettige omgeving. De persoonlijke sfeer en aandacht in de les maakt dat jij je direct op je gemak voelt. Neem contact op met de docent van je keuze en boek een proefles!

Muziek die jij mooi vindt!

Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop? Of houd je van heel veel soorten muziek? Beginner of gevorderd? Je kunt bij ons terecht voor advies en motiverende en inspirerende gitaarlessen voor alle leeftijden! Ervaar verdieping, concentratie en ontspanning, terwijl jij je creativiteit ontwikkelt!

Gitaarlessen bij jou thuis?

Bel of mail met een van de docenten op deze pagina voor elektrische gitaarles bij jou aan huis in de omgeving van Utrecht - Oost.

Online gitaarlessen?

Soms is het handig om online gitaarlessen af te spreken. Neem contact op met een gitaarleraar om de mogelijkheden bespreken.
De Leskaart van 10 gitaarlessen biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met je docent. De leskaarten koop je direct bij je docent en wanneer de Leskaart vol is neem je gewoon een nieuwe!

Proefles elektrische gitaar?

Meld je aan voor een proefles om een indruk te krijgen van de leslocatie, de mogelijkheden wat betreft lestijden en je wensen te bespreken. Het is voor de docent en voor jou belangrijk dat je een klik hebt. De proefles is de perfecte gelegenheid om even kennis te maken! Natuurlijk kun je ook een online proefles afspreken.

Elektrische gitaarles in Utrecht - Oost

Zoek je een enthousiaste gitaarleraar in de omgeving Utrecht - Oost? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé elektrische gitaarles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je gitaarleraar en neem contact op voor een proefles!