Flamenco - zingen en gitaar


Muziekles van topmusici

Op zoek naar een leuke .........?

Op deze website vind je specialisten in het geven van muzieklessen. We delen onze passie en enthousiasme voor muziek graag met je! Het is belangrijk dat je een klik hebt met je docent en dat je je prettig voelt bij de manier van lesgeven. De proefles is de perfecte manier om dit te ontdekken!

Wat kun je verwachten?

Motiverende, op jou afgestemde .......... Iedere les biedt praktische en theoretische informatie, creatieve tips en tricks, inspiratie, verdieping en nieuwe inzichten! We zorgen voor een ongedwongen sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat!

......... voor beginners en gevorderden!

Of je net begint met muziek of juist meer ervaring hebt, en je wilt verdiepen in een bepaalde stijl; de muziek die jouw voorkeur heeft staat centraal in je les.

......... aan huis?

Kies een docent en informeer naar de mogelijkheden van lessen bij jou thuis!

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen biedt flexibiliteit en je maakt de afspraken voor je les samen met je docent. Leskaart vol? Neem een nieuwe!

Online .........?

In sommige situaties kan het prettig zijn om online lessen af te spreken. Je kunt via deze site direct met een ......... contact opnemen en de mogelijkheden overleggen.

Flamenco - zingen en gitaar

Flamenco zang- en gitaarles in Den Haag/ Voorburg en Rotterdam door professionele Spaanse docent. Flamenco vertolkt de taal van het hart. Sterke emoties op authentieke en intense manier leren zingen of spelen op je gitaar? Leer de basis van Flamenco en kom naar het Flamenco Koor. Voor velen is Flamenco zingen nieuw en ook een beetje vreemd, maar wel heel aanstekeiljk en aantrekkelijk. In groepsverband tijdens een gezellige en intensieve les ( De les wordt gegeven in het Engels of Spaans) maak je kennis met de ritmische patronen van Siguiriya, Bulería, Soleá,  en de meer vrij gezongen en gespeelde Granaína, Tonás, Taranta, Malagueña.
Ben je Flamencodanseres/danser en wil je meer van de muziek weten, dan zijn er speciale muzieklessen voor dansers. Ook gitaristen die met een zanger/zangeres willen samenwerken kunnen met het volgen van gitaarlessen bij María Marín hun inzicht vergroten en hun vaardigheden als Flamencogitarist ontwikkelen. Leer begeleiden met live Flamencozang in je gitaarles!

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza