Flamenco - zingen en gitaar


Muziekles van topmusici

Flamenco - zingen en gitaar

Flamenco zang- en gitaarles in Den Haag/ Voorburg en Rotterdam door professionele Spaanse docent. Flamenco vertolkt de taal van het hart. Sterke emoties op authentieke en intense manier leren zingen of spelen op je gitaar? Leer de basis van Flamenco en kom naar het Flamenco Koor. Voor velen is Flamenco zingen nieuw en ook een beetje vreemd, maar wel heel aanstekeiljk en aantrekkelijk. In groepsverband tijdens een gezellige en intensieve les ( De les wordt gegeven in het Engels of Spaans) maak je kennis met de ritmische patronen van Siguiriya, Bulería, Soleá,  en de meer vrij gezongen en gespeelde Granaína, Tonás, Taranta, Malagueña.
Ben je Flamencodanseres/danser en wil je meer van de muziek weten, dan zijn er speciale muzieklessen voor dansers. Ook gitaristen die met een zanger/zangeres willen samenwerken kunnen met het volgen van gitaarlessen bij María Marín hun inzicht vergroten en hun vaardigheden als Flamencogitarist ontwikkelen. Leer begeleiden met live Flamencozang in je gitaarles!

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam in onze eigen lespraktijk Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!