Gitaarles in Amsterdam Noord

Zoek je privé gitaarles in de buurt van Amsterdam Noord?

Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Vind hier je gitaarleraar. Beginners en gevorderden welkom. Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop,  Blues, Latin, Songwriter en veel meer!

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen zijn bij de docent of bij jou thuis. Dit verschilt per docent. Bespreek de mogelijkheden tijdens je proefles! Online lessen mogelijk.

Proefles gitaar

De proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met een docent en je wensen te bespreken.

Gitaar

Met een gitaar kun je altijd en overal muziek maken, samen met vrienden, op feestjes of lekker voor jezelf! De tijd vergeten en even in een andere wereld terecht komen.. bezig zijn met geluid, klanken die je nog nooit gemaakt hebt, zelf, een tekst combineren met een melodie of een paar akkoorden, je bent creatief bezig en je maakt je eigen realiteit, je eigen wereld! Heb je vroeger gespeeld en ga je de draad weer oppakken of ga je voor het eerst gitaarles nemen? Akoestische en elektrische gitaar, maakt niet uit! Wij zijn professionele en enthousiaste gitaardocenten en geven gitaarlessen in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Rosmalen Tilburg en Delft aan beginners en gevorderden. Jij speelt het liefst je favoriete muziek? Je kunt terecht voor Pop, Flamenco, Rock, Metal, Blues, Jazz Latin of Klassiek! Wij geven privéles in een relaxte sfeer en persoonlijke omgeving. Je maakt muziek voor je plezier en dat gaat hand in hand met je vorderingen! Boek een proefles en ervaar hoe muziek je leven verrijkt!
 

 

Gitaarles in Amsterdam Noord

Zoek je een enthousiaste gitaarleraar in de omgeving Amsterdam Noord? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé gitaarles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je gitaarleraar en neem contact op voor een proefles!