Gitaarles in Kijkduin

Zoek je privé Gitaarles in Kijkduin?

Je hebt de perfecte, professionele én enthousiaste gitaarleraar in de buurt van Kijkduingevonden! Neem contact op met de gitaarleraar van je keuze en boek meteen een proefles!

Welke muziek?

Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop en veel meer! Beginner of gevorderd? Privé gitaarlessen voor alle leeftijden! Geniet van muziek en ervaar verdieping, concentratie en ontspanning!

Gitaarlessen bij jou thuis?

Sommige docenten bieden de mogelijkheid van gitaarles bij jou aan huis in de omgeving van Kijkduin.

Online gitaarlessen?

Neem contact op met een gitaarleraar om online gitaarlessen af te spreken.

Leskaarten

De Leskaart van 10 gitaarlessen biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met je docent. De leskaarten koop je direct bij je docent en wanneer de Leskaart vol is neem je gewoon een nieuwe!

Proefles gitaar

De proefles is de perfecte gelegenheid om even kennis te maken met een docent. Natuurlijk kun je ook een online proefles afspreken.

Gitaar

Met een gitaar kun je altijd en overal muziek maken, samen met vrienden, op feestjes of lekker voor jezelf! De tijd vergeten en even in een andere wereld terecht komen.. bezig zijn met geluid, klanken die je nog nooit gemaakt hebt, zelf, een tekst combineren met een melodie of een paar akkoorden, je bent creatief bezig en je maakt je eigen realiteit, je eigen wereld! Heb je vroeger gespeeld en ga je de draad weer oppakken of ga je voor het eerst gitaarles nemen? Akoestische en elektrische gitaar, maakt niet uit! Wij zijn professionele en enthousiaste gitaardocenten en geven gitaarlessen in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Rosmalen Tilburg en Delft aan beginners en gevorderden. Jij speelt het liefst je favoriete muziek? Je kunt terecht voor Pop, Flamenco, Rock, Metal, Blues, Jazz Latin of Klassiek! Wij geven privéles in een relaxte sfeer en persoonlijke omgeving. Je maakt muziek voor je plezier en dat gaat hand in hand met je vorderingen! Boek een proefles en ervaar hoe muziek je leven verrijkt!
 

 

Gitaarles in Kijkduin

Zoek je een enthousiaste gitaarleraar in de omgeving Kijkduin? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé gitaarles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je gitaarleraar en neem contact op voor een proefles!