Gitaarles

Muziekles van topmusici

Gitaarlessen voor iedereen!

Muziek raakt je altijd en overal. In welke stemming je ook bent, er is altijd muziek die aansluit bij het moment. Wat je passie ook is, gitaar of iets anders, door zelf muziek te maken vergeet je even de wereld om je heen, schep je klank, ritme, timing, melodie en samenklank. Je creativiteit en motoriek werken samen, body & soul!

Voor wie zijn de gitaarlessen?

 • Kinderen
 • Jongeren
 • Volwassenen
 • Beginners tot vergevorderd

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest en voor het eerst gitaarlessen gaat nemen, of dat je vergevorderd bent en bij een professionele en ervaren gitaarleraar je kennis van muziek wilt verbreden en je vaardigheden wilt ontwikkelen en perfectioneren. Voor je docent is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

Kies je gitaarleraar

Via Vivaldi Music Lessons vind je bevlogen musici die naast het geven van concerten, een passie voor lesgeven hebben. Bekijk de pagina van de gitaarleraar waar je meer van wilt weten. Kom direct in contact met een docent in jouw buurt om een proefles gitaar te boeken.

Gitaarles, alles op een rijtje

 • Privéles voor het beste resultaat
 • Strippenkaarten van 30, 45 of 60 minuten
 • Gratis proefles bij aanschaf van een strippenkaart (normaal 25,-)
 • Gitaarles bij de docent of bij jou aan huis
 • Online lessen mogelijk
 • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat.
 • Lees hier hoe anderen hun lessen ervaren!
 • Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Barok muziek, Country, Songwriter en veel meer.

Muziekles Cadeaubon

Zoek je een origineel en waardevol geschenk? Geef 3 gitaarlessen cadeau!

Met een gitaar kun je altijd en overal muziek maken, samen met vrienden, op feestjes of lekker voor jezelf! De tijd vergeten en even in een andere wereld terecht komen, bezig zijn met geluid, klanken die je nog nooit gemaakt hebt, zelf, een tekst combineren met een melodie of een paar akkoorden, je bent creatief bezig en je maakt je eigen realiteit, je eigen wereld!

Lesdoelen gitaar

Lesdoelen zijn: grepen en akkoorden, chord lab, tabs, plectrum, picking, klassieke techniek, fretboard fluency, harmonie en theorie, ritme, comping, gehoortraining, solo's lead guitar, improviseren en gebruik van gitaar sowftware en hardware.

Muziekstijlen gitaar

We noemen maar een paar stijlen op maar je kunt vast wel iets verzinnen wat er niet bij staat!  Pop, Jazz, Latin, Klassiek, Spaans, Songwriter, Country, Flamenco, Rock, Metal, Blues en Manouche. Privéles in een relaxte sfeer en persoonlijke omgeving. Je maakt muziek voor je plezier en dat gaat hand in hand met je vorderingen! Boek een proefles gitaar!
 

 

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Beginner of gevorderd? Gun jezelf wat je een ander ook gunt! Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen. 

Jouw toekomst vol muziek, creativiteit en plezier begint vandaag! Wat is jouw eerste stap?