Gitaarles in Rotterdam Zuid

 Je hebt dé website voor gitaarles in de buurt van Rotterdam Zuid gevonden

Bekijk de pagina van de gitaarleraar waar je meer van wilt weten. Je kunt direct in contact komen met de docent wanneer je een proefles wilt afspreken. Er zijn zoveel soorten muziek en het is fantastisch om zelf muziek te maken.

Passie voor Muziek

Of je een muziekinstrument beter wilt kunnen bespelen of er voor het eerst mee gaat beginnen, of dat je prachtig wilt zingen zonder pijn in je keel, voor ons als docenten is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit! Wij hebben een passie voor muziek en ook voor lesgeven. Gespecialiseerd een tegelijk veelzijdig als we zijn, houden we van Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer, dus komen we graag met jou in contact!

Proefles gitaar in de buurt van Rotterdam Zuid

De proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met je docent en alles over repertoire, lestijden, lesprijzen, frequentie en leslocatie te bespreken. Uiteraard is de proefles vrijblijvend en krijg je de 25 euro van de proefles terug als je besluit om lessen te nemen. Je kunt kiezen voor een Strippenkaart van 5 of 10 gitaarlessen. Je vindt alle informatie hierover op het profiel van de docent van je keuze. Je regelt alles verder direct met je docent. Flexibel, persoonlijk en voordelig!

Gitaar

Met een gitaar kun je altijd en overal muziek maken, samen met vrienden, op feestjes of lekker voor jezelf! De tijd vergeten en even in een andere wereld terecht komen, bezig zijn met geluid, klanken die je nog nooit gemaakt hebt, zelf, een tekst combineren met een melodie of een paar akkoorden, je bent creatief bezig en je maakt je eigen realiteit, je eigen wereld!

Lesdoelen gitaar

Lesdoelen zijn: grepen en akkoorden, chord lab, tabs, plectrum, picking, klassieke techniek, fretboard fluency, harmonie en theorie, ritme, comping, gehoortraining, solo's lead guitar, improviseren en gebruik van gitaar sowftware en hardware.

Muziekstijlen gitaar

We noemen maar een paar stijlen op maar je kunt vast wel iets verzinnen wat er niet bij staat!  Pop, Jazz, Latin, Klassiek, Spaans, Songwriter, Country, Flamenco, Rock, Metal, Blues en Manouche. Privéles in een relaxte sfeer en persoonlijke omgeving. Je maakt muziek voor je plezier en dat gaat hand in hand met je vorderingen! Boek een proefles gitaar!
 

 

Gitaarles in Rotterdam Zuid

Zoek je een enthousiaste gitaarleraar in de omgeving Rotterdam Zuid? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé gitaarles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je gitaarleraar en neem contact op voor een proefles!