Hobo

Muziekles van topmusici

Waarom hoboles nemen?

Je favoriete instrument lijkt te moeilijk om het op een behoorlijke manier onder de knie te krijgen en je denkt dat je beter kunt opgeven? Krijg je regelmatig last van heesheid of stemproblemen met zingen en je denkt dat je geen mooie stem hebt en dus beter kunt stoppen? Je loopt vast en verliest het plezier, terwijl je favoriete muziek spelen of zingen juist iets is waar je blij van wordt! Het kan wel!

Zijn de hobolessen voor alle niveaus?

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest en voor het eerst hoboleraren gaat nemen, of dat je vergevorderd bent en van een professionele en ervaren hoboleraar de fijne kneepjes van het vak wilt leren. Voor je hoboleraar is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

Hobolessen voor beginners

Je hoeft nog geen noten te kunnen lezen en ook geen algemene muzikale basis te hebben. Je leert het allemaal in je hoboles. Dus als je nog onbekend bent met muziek en nog niet helemaal weet waar je eigenlijk aan gaat beginnen, kun je gewoon contact opnemen met een hoboleraar en beginnen met hoboles.

Hobolessen voor meer gevorderden

Ook als je vroeger gespeeld hebt en de draad weer wilt oppakken, of regelmatig muziek maakt en merkt dat je hobotechniek aan een opfrisbeurt toe is en je niet verder komt, is het logisch dat je op zoek bent naar een echte hoboleraar die je verder helpt en inspireert. En dus komen we graag met jou in contact!

Waar vind je een leuke hoboleraar?

Via Vivaldi Music Lessons vind je deskundige, geduldige, enthousiaste musici die naast hun concerten en optredens ook lesgeven. En natuurlijk met een passie voor hobo. Bekijk de pagina van de hoboleraar waar je meer van wilt weten. Je kunt direct in contact komen met een hoboleraar om een proefles hobo te reserveren. All het contact, alle afspraken en de betaling van de lessen lopen direct via je docent. Persoonlijk en flexibel!

Wat is het voordeel van privéles hobo?

Persoonlijke aandacht, tips en oefeningen op maat die precies aansluiten op waar jij mee bezig bent en wat jij wilt leren en ontwikkelen. Om snel vorderingen te maken, je optimaal te kunnen verdiepen en alle ins en outs van hobo goed aan te leren en te verfijnen, ga je met jouw passie voor hobo dus het beste direct naar een ervaren hoboleraar. Een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond hobo kent en begrijpt en gespecialiseerd is het geven van privé hobolessen.

Zijn de hobolessen in een muziekschool?

Vivaldi Music Lessons is geen muziekschool, maar een platform voor zelfstandige en hoog gekwalificeerde muziekdocenten. Vanwege de persoonlijke sfeer in je les worden de hobolessen meestal bij de leraar thuis, of in zijn of haar studio gegeven.

Hoboles aan huis

Sommige docenten bieden de mogelijkheid van lessen bij jou thuis. Je hoboleraar bespreekt met jou of dit een optie is en wat de eventuele bijkomende kosten zijn.

Waarom is een proefles hobo belangrijk?

De klik met je hoboleraar is super belangrijk. Om je op je gemak te kunnen voelen tijdens je hoboles is een persoonlijke band met je docent prettig en is het belangrijk als je een match voelt. Het is soms fijn om je verhaal kwijt te kunnen en even uit je dagelijkse routine te stappen. Dat hoort er allemaal bij! We houden van een ongedwongen en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat. Lees hier hoe de leerlingen hun lessen ervaren!

Is de proefles hobo gratis?

De proefles hobo is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met je hoboleraar en alles over repertoire, lestijden, lesprijzen, frequentie en leslocatie te bespreken. De proefles kost 25,-euro. Maar je krijgt de 25,- euro van de proefles terug als je een Strippenkaart van 5 of 10 hobolessen koopt.

Is hoboles duur?

De prijs voor een privé hoboles is markt conform. Het bedrag van de lessen komt geheel ten goede aan de docent bij wie je de Strippenkaarten koopt en afrekent. Hierin onderscheidt Vivaldi Music Lessons zich van de meeste platforms voor muzieklessen.

Strippenkaart met  5 of 10 hobolessen

De Strippenkaarten van  5 of 10 strippen bieden de keus van 30 , 45 of 60 minuten per muziekles. Je hebt flexibiliteit om je hobolessen af te spreken wanneer het je het beste uitkomt. Dit kan op een vast moment zijn of een afspraak per keer. Dit regel je direct met je docent. Je koopt de lessen direct via je hoboleraar. Als je kaart vol is kun je er altijd weer eentje bijkopen. Lees hier meer over prijs van de Strippenkaart met 5 of 10 hobolessen

In welke muzieksoorten kun je les krijgen?

Als je gaat beginnen met hobolessen krijg je een algemene en gedegen (technische /muzikale) basis die direct verbonden is met je muzikale smaak. Vaak is je hoboleraar ook nog eens een specialist is in een bepaalde stijl. Dus ook als gevorderde hoboleerling kun je prima terecht om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te verdiepen bij een expert in Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer.

Hobolessen cadeaugeven?

Misschien heb je een kennis, partner of familielid die heimelijk de lang gekoesterde wens heeft om met hobolessen te beginnen, maar net een zetje in de rug nodig heeft om de stap te zetten! Wat is er leuker dan hierbij te helpen? Vivaldi Music Lessons biedt de mogelijkheid om direct bij een hoboleraar cadeaubon van 3 muzieklessen van 30 minuten te bestellen. En persoonlijk en uniek cadeau, wat altijd in de smaak valt en waar veel gebruik van wordt gemaakt! Kijk hier voor meer informatie over de Muziekles Cadeaubon.

Online hobolessen

In sommige situaties kan het handig zijn om online hobolessen te volgen. Bijvoorbeeld wanneer je in het buitenland bent en je de feedback en input van je hoboleraar niet wilt onderbreken. Het kan ook voorkomen dat je docent een concertreis/ tournee maakt en middels online hobolessen even met je verder gaat en zorgt dat je gemotiveerd blijft!

Hobolessen voor beginners en gevorderden. Alle leeftijden welkom! De hobo is een dubbelriet instrument en heeft een prachtige zangerige toon. Uitermate geschikt om samen met anderen in kamermuziek ensembles, barok ensembles of symfonie orkesten te spelen. Helemaal solo kan natuurlijk ook! Heb je ooit hobo gespeeld en wil je het nu weer oppakken? Misschien wordt het de eerste keer en heb je geen ervaring? Maak een afspraak voor een gratis proefles. Met praktische oefeningen leer je de juiste ademtechniek, een plezierige ontspannen houding, notenlezen, ontwikkeling gehoor en samenspel in eenvoudige duetten, progressieve etudes, leuk studiemateriaal en het mooie repertoire voor de hobo.
Informeer tijdens je proefles naar de mogelijkheid van les bij jou thuis. Met de strippenkaart van 10 lessen heb je veel flexibiliteit en maak je per keer een afspraak. in overlg met de docent bepaal je de duur van je lessen. Kies uit 30, 45 of 60 minuten privéles!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Aandacht voor schoonheid, zelf muziek maken of lekker luisteren, het brengt je in het nu! Professionele bevlogen muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs!

Jack DeJohnette - There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible.