Hoboles in Scheveningen Belgisch Park

Privé Hoboles in Scheveningen Belgisch Park

Op zoek naar een goede en enthousiaste hoboleraar in de buurt van Scheveningen Belgisch Park? Je hebt gevonden wat je zoekt! Je krijgt privéles in een prettige omgeving. De persoonlijke sfeer en aandacht in de les maakt dat jij je direct op je gemak voelt. Neem contact op met de docent van je keuze en boek een proefles!

Muziek die jij mooi vindt!

Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop? Of houd je van heel veel soorten muziek? Beginner of gevorderd? Je kunt bij ons terecht voor advies en motiverende en inspirerende hobolessen voor alle leeftijden! Ervaar verdieping, concentratie en ontspanning, terwijl jij je creativiteit ontwikkelt!

Hobolessen bij jou thuis?

Bel of mail met een van de docenten op deze pagina voor hoboles bij jou aan huis in de omgeving van Scheveningen Belgisch Park.

Online hobolessen?

Soms is het handig om online hobolessen af te spreken. Neem contact op met een hoboleraar om de mogelijkheden bespreken.
De Leskaart van 10 hobolessen biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met je docent. De leskaarten koop je direct bij je docent en wanneer de Leskaart vol is neem je gewoon een nieuwe!

Proefles hobo?

Meld je aan voor een proefles om een indruk te krijgen van de leslocatie, de mogelijkheden wat betreft lestijden en je wensen te bespreken. Het is voor de docent en voor jou belangrijk dat je een klik hebt. De proefles is de perfecte gelegenheid om even kennis te maken! Natuurlijk kun je ook een online proefles afspreken.

Hobo

Hobolessen voor beginners en gevorderden. Alle leeftijden welkom! De hobo is een dubbelriet instrument en heeft een prachtige zangerige toon. Uitermate geschikt om samen met anderen in kamermuziek ensembles, barok ensembles of symfonie orkesten te spelen. Helemaal solo kan natuurlijk ook! Heb je ooit hobo gespeeld en wil je het nu weer oppakken? Misschien wordt het de eerste keer en heb je geen ervaring? Maak een afspraak voor een gratis proefles. Met praktische oefeningen leer je de juiste ademtechniek, een plezierige ontspannen houding, notenlezen, ontwikkeling gehoor en samenspel in eenvoudige duetten, progressieve etudes, leuk studiemateriaal en het mooie repertoire voor de hobo.
Informeer tijdens je proefles naar de mogelijkheid van les bij jou thuis. Met de strippenkaart van 10 lessen heb je veel flexibiliteit en maak je per keer een afspraak. in overlg met de docent bepaal je de duur van je lessen. Kies uit 30, 45 of 60 minuten privéles!

Hoboles in Scheveningen Belgisch Park

Zoek je een enthousiaste hoboleraar in de omgeving Scheveningen Belgisch Park? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé hoboles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je hoboleraar en neem contact op voor een proefles!