klavecimbelles in Diemen

Zoek je privé klavecimbelles in de buurt van Diemen?

Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Vind hier je klavecimbelleraar. Beginners en gevorderden welkom. Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop,  Blues, Latin, Songwriter en veel meer!

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen zijn bij de docent of bij jou thuis. Dit verschilt per docent. Bespreek de mogelijkheden tijdens je proefles! Online lessen mogelijk.

Proefles klavecimbel

De proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met een docent en je wensen te bespreken.

Klavecimbel

Het klavecimbel is een tokkelinstrument waarbij haakjes aan de snaren trekken, terwijl je het bespeelt alsof het een piano is! Eigenlijk is het dus een snaarinstrument, een toetseninstrument en een tokkelinstrument ineen! Het klavecimbel (Cembalo in het Italiaans) was ca. 400 jaar lang in gebruik en verdween, voor een groot deel van de 19e eeuw van het toneel. Met de herontdekking van 'oude muziek' (in de jaren '60-'80) won het klavecimbel weer aan populariteit. Tegenwoordig zijn er duizenden klavecinisten op de wereld, die het instrument solo, als continuo instrument in opera's en in kamermuziek uit de renaissance en barok, bespelen.

klavecimbelles in Diemen

Zoek je een enthousiaste klavecimbelleraar in de omgeving Diemen? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé klavecimbelles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je klavecimbelleraar en neem contact op voor een proefles!