Kleuters, peuters en muziek

Muziekles van topmusici

Waarom ......... ?

Je favoriete instrument lijkt te moeilijk om het op een behoorlijke manier onder de knie te krijgen en je denkt dat je beter kunt opgeven? Krijg je regelmatig last van heesheid of stemproblemen met zingen en je denkt dat je geen mooie stem hebt en dus beter kunt stoppen? Je loopt vast en verliest het plezier, terwijl je favoriete muziek spelen of zingen juist iets is waar je blij van wordt! Het kan wel!

Voor wie zijn de ......... ?

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest en voor het eerst ......... gaat nemen, of dat je vergevorderd bent en van een professionele en ervaren ......... de fijne kneepjes van het vak wilt leren. Voor je ......... is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

......... voor beginners

Je hoeft nog geen noten te kunnen lezen en ook geen algemene muzikale basis te hebben. Je leert het allemaal in je .......... Dus als je nog onbekend bent met muziek en nog niet helemaal weet waar je eigenlijk aan gaat beginnen, kun je gewoon contact opnemen met een ......... en beginnen met ..........

......... voor meer gevorderden

Ook als je vroeger gespeeld hebt en de draad weer wilt oppakken, of regelmatig muziek maakt en merkt dat je .........techniek aan een opfrisbeurt toe is en je niet verder komt, is het logisch dat je op zoek bent naar een echte ......... die je verder helpt en inspireert. En dus komen we graag met jou in contact!

Waar vind je een leuke .........?

Via Vivaldi Music Lessons vind je deskundige, geduldige, enthousiaste musici die naast hun concerten en optredens ook lesgeven. En natuurlijk met een passie voor .......... Bekijk de pagina van de ......... waar je meer van wilt weten. Je kunt direct in contact komen met een ......... om een proefles ......... te reserveren. All het contact, alle afspraken en de betaling van de lessen lopen direct via je docent. Persoonlijk en flexibel!

Wat is het voordeel van privéles .........?

Persoonlijke aandacht, tips en oefeningen op maat die precies aansluiten op waar jij mee bezig bent en wat jij wilt leren en ontwikkelen. Om snel vorderingen te maken, je optimaal te kunnen verdiepen en alle ins en outs van ......... goed aan te leren en te verfijnen, ga je met jouw passie voor ......... dus het beste direct naar een ervaren .......... Een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond ......... kent en begrijpt en gespecialiseerd is het geven van privé ..........

Worden de ......... in een muziekschool gegeven?

Vivaldi Music Lessons is geen muziekschool, maar een platform voor zelfstandige en hoog gekwalificeerde muziekdocenten. Vanwege de persoonlijke sfeer in je les worden de ......... meestal bij de leraar thuis, of in zijn of haar studio gegeven.

......... bij jou aan huis

Sommige docenten bieden de mogelijkheid van lessen bij jou thuis. Je ......... bespreekt met jou of dit een optie is en wat de eventuele bijkomende kosten zijn.

Waarom is een proefles ......... belangrijk?

De klik met je ......... is super belangrijk. Om je op je gemak te kunnen voelen tijdens je ......... is een persoonlijke band met je docent prettig en is het belangrijk als je een match voelt. Het is soms fijn om je verhaal kwijt te kunnen en even uit je dagelijkse routine te stappen. Dat hoort er allemaal bij! We houden van een ongedwongen en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat. Lees hier hoe de leerlingen hun lessen ervaren!

Is de proefles ......... gratis?

De proefles ......... is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met je ......... en alles over repertoire, lestijden, lesprijzen, frequentie en leslocatie te bespreken. De proefles kost 25,-euro. Maar je krijgt de 25,- euro van de proefles terug als je een Strippenkaart met ......... koopt.

Is ......... duur?

De prijs voor een privé ......... is markt conform. Het bedrag van de lessen komt geheel ten goede aan de docent bij wie je de Strippenkaarten koopt en afrekent. Hierin onderscheidt Vivaldi Music Lessons zich van de meeste platforms voor muzieklessen.

Strippenkaart met .........

De Strippenkaarten bieden de keus van 30 , 45 of 60 minuten per muziekles. Je hebt flexibiliteit om je ......... af te spreken wanneer het je het beste uitkomt. Dit kan op een vast moment zijn of een afspraak per keer. Dit regel je direct met je .......... Je koopt de lessen uitsluitend direct via je .......... Als je kaart vol is kun je er altijd weer eentje bijkopen. Misschien hanteert je ......... een eigen samenstelling van de Strippenkaart. Kijk daarom altijd ook op het profiel van je docent naar de tarieven.

In welke muzieksoorten kun je les krijgen?

Als je gaat beginnen met ......... krijg je een algemene en gedegen (technische /muzikale) basis die direct verbonden is met je muzikale smaak. Vaak is je ......... ook nog eens een specialist is in een bepaalde stijl. Dus ook als gevorderde .........leerling kun je prima terecht om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te verdiepen bij een expert in Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer.

......... cadeaugeven?

Misschien heb je een kennis, partner of familielid die heimelijk de lang gekoesterde wens heeft om met ......... te beginnen, maar net een zetje in de rug nodig heeft om de stap te zetten! Wat is er leuker dan hierbij te helpen? Vivaldi Music Lessons biedt de mogelijkheid om direct bij een ......... cadeaubon van 3 muzieklessen van 30 minuten te bestellen. En persoonlijk en uniek cadeau, wat altijd in de smaak valt en waar veel gebruik van wordt gemaakt! Kijk hier voor meer informatie over de Muziekles Cadeaubon.

Online .........

In sommige situaties kan het handig zijn om online ......... te volgen. Bijvoorbeeld wanneer je in het buitenland bent en je de feedback en input van je ......... niet wilt onderbreken. Het kan ook voorkomen dat je docent een concertreis/ tournee maakt en middels online ......... even met je verder gaat en zorgt dat je gemotiveerd blijft!

In conctact komen met een docent voor online .........?

Klik op de rode balk KIES JE INSTRUMENT en kies daarna een .......... Via de knop INFO/CONTACT of PROEFLES AFSPREKEN (contactformulier, bel me terug verzoek, of per telefoon) kom je direct met de docent van je keuze. Maak een afspraak voor je eerste online kennismaking of koop meteen een strippenkaart van 5 of van 10 lessen. Je kunt natuurlijk altijd overstappen naar face to face ......... in de lescolatie van de docent. De leskaart blijft gewoon bruikbaar.

Waarom muziek voor jonge kinderen?

Muziekles voor jonge kinderen is belangrijk. Kleuters en peuters zijn zeer ontvankelijk voor klank, ritme en rijm en dompelen zich graag onder in muziek. Als peuters en kleuters muziek ervaren wordt hun zelfvertrouwen gevoed en hun verbeelding geprikkeld. Muziek maken stimuleert op positieve manier de samenwerking van de twee hersenhelften. Muziek voor kleuters en peuters stimuleert het taalgevoel en bevordert de motoriek. Muziek maken en een instrument leren spelen bevordert de cognitieve, sociale en emotionele vaardigheden en is dus behalve leuk ook belangrijk voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Ontdek Muziek! Laat kleuters en peuters op speelse manier kennismaken met de basisbeginselen van muziek, gitaar, ukulele, blokfluit, piano, liedjes zingen, klappen en bewegingsspelletjes.

Kennismaken met muziek voor kinderen 4 - 8 jaar

Kleuters en peuters zijn altijd dol op muziek! Deze lessen muziek voor jonge kinderen zijn een uitgebreide ontdekkingsreis in de wereld van de muziek. Op speelse wijze leren de kleuters de basisbeginselen van noten lezen, ritme, maat en melodie en maken ze kennis met verschillende instrumenten.

Goed om te weten!

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat muziekles op jonge leeftijd in belangrijke mate bijdraagt aan de emotionele, sociale en motorische ontwikkeling bij jonge kinderen. Leerprocessen, concentratie en sociaal gedrag  worden hierdoor positief gestimuleerd.

Muziekles voor kinderen 4 - 6 jaar

ONTDEK MUZIEK - Een pakket van 10 lessen. Zingen, piano, blokfluit, gitaar, ritme klappen, dansen, muziekspelletjes en spelend leren voor jonge kinderen!
De kinderen gaan bewegen op muziek, dieren uitbeelden en krijgen kleur- en luisteropdrachten. Improvisatie en leuke oefeningen zorgen in de les voor de nodige variatie! Met muzikale spelletjes leren ze het verschil tussen geluid en stilte, hoge- en lage tonen, harde- en zachte - lange- en korte noten. Ze maken kennis met het notenschrift.
Fijn als de ouders of begeleiders de muziekles bijwonen zodat zij thuis kunnen begeleiden bij het oefenen.
Maximaal 4 kinderen per groep (Individueel/Groepsles- 30 /45 minuten)

Muziekles voor kinderen 6 - 8 jaar

ONTDEK MUZIEK - In een pakket van 10 lessen wordt de muzikale basis uitgebreid en aangevuld met moeilijker ritmes, notenschrift en meer liedjes! Lekker op verschillende slagwerkinstrumenetn spelen bevorderd het ritmegevoel en de motoriek!
Nu gaan de kinderen al meer echte stukjes op de gitaar, piano of blokfluit leren en... maak je eigen liedje! De kinderen maken ook kennis met andere instrumenten! Verschillende docenten komen in de les en geven een leuke demonstratie! (Individueel/Groepsles- 30 /45 minuten)

 

Iedere dag muziek!

"There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible."

Jack DeJohnette - Drummer