Koorzang


Muziekles van topmusici

Is koorzang jouw passie?

Wil je met zangles beginnen en zoek je voor jezelf of voor je kind een motiverende en geduldige zangleraar? Ben je meer gevorderd en wil je je techniek ophalen, je verdiepen in bepaald repertoire en de lat wat hoger leggen?

Jouw favoriete muziek

Houd je van klassiek, jazz, pop of bijvoorbeeld wereldmuziek? De muziek die jouw voorkeur heeft staat centraal in je les. Door bezig te zijn met muziek die je raakt ben je beter gemotiveerd om regelmatig te oefenen. Je merkt je vorderingen en ervaart dat muziek je leven verrijkt. Iedere zangles biedt weer nieuwe informatie, tips en tricks, verdieping en inspiratie!

Leskaart

De Leskaart van 10 zanglessen biedt flexibiliteit en je maakt de afspraken voor je les steeds samen met je docent. Wanneer de leskaart vol is neem je gewoon een nieuwe! Kennismaken met een zangleraar en meer informatie over de zanglessen? Meld je aan voor een proefles koorzang en bespreek je wensen!

Koorzang

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!