Zangles in Leidschenveen

 Je hebt dé website voor zangles in de buurt van Leidschenveen gevonden

Bekijk de pagina van de zangleraar waar je meer van wilt weten. Je kunt direct in contact komen met de docent wanneer je een proefles wilt afspreken. Er zijn zoveel soorten muziek en het is fantastisch om zelf muziek te maken.

Passie voor Muziek

Of je een muziekinstrument beter wilt kunnen bespelen of er voor het eerst mee gaat beginnen, of dat je prachtig wilt zingen zonder pijn in je keel, voor ons als docenten is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit! Wij hebben een passie voor muziek en ook voor lesgeven. Gespecialiseerd een tegelijk veelzijdig als we zijn, houden we van Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer, dus komen we graag met jou in contact!

Proefles koorzang in de buurt van Leidschenveen

De proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met je docent en alles over repertoire, lestijden, lesprijzen, frequentie en leslocatie te bespreken. Uiteraard is de proefles vrijblijvend en krijg je de 25 euro van de proefles terug als je besluit om lessen te nemen. Je kunt kiezen voor een Strippenkaart van 5 of 10 zanglessen. Je vindt alle informatie hierover op het profiel van de docent van je keuze. Je regelt alles verder direct met je docent. Flexibel, persoonlijk en voordelig!

Koorzang

Zangles in Leidschenveen

Zoek je een enthousiaste zangleraar in de omgeving Leidschenveen? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé zangles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je zangleraar en neem contact op voor een proefles!