Koorzangles

Muziekles van topmusici

Voor wie zijn de zanglessen?

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest en voor het eerst zanglessen gaat nemen, of dat je vergevorderd bent en van een professionele en ervaren zangleraar de fijne kneepjes van het vak wilt leren. Voor je zangleraar is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

Zanglessen voor beginners

Je hoeft nog geen noten te kunnen lezen en ook geen algemene muzikale basis te hebben. Je leert het allemaal in je zangles. Dus als je nog onbekend bent met muziek en nog niet helemaal weet waar je eigenlijk aan gaat beginnen, kun je gewoon contact opnemen met een zangleraar en beginnen met zangles.

Zanglessen voor meer gevorderden

Ook als je vroeger gespeeld hebt en de draad weer wilt oppakken, of regelmatig muziek maakt en merkt dat je koorzangtechniek aan een opfrisbeurt toe is, is het logisch dat je op zoek bent naar een echte zangleraar die je verder helpt en inspireert. En dus komen we graag met jou in contact!

Waar vind je een leuke zangleraar?

Via Vivaldi Music Lessons vind je deskundige enthousiaste musici, die naast optredens ook lesgeven. Bekijk de pagina van de zangleraar waar je meer van wilt weten. Je kunt direct in contact komen met een zangleraar om een proefles koorzang te reserveren. All het contact, alle afspraken en de betaling van de lessen lopen direct via je docent. Persoonlijk en flexibel!

Wat is het voordeel van privéles koorzang?

Persoonlijke aandacht, tips en oefeningen op maat die precies aansluiten op waar jij mee bezig bent en wat jij wilt leren en ontwikkelen. Om snel vorderingen te maken, je optimaal te kunnen verdiepen en alle ins en outs van koorzang goed aan te leren en te verfijnen, ga je met jouw passie voor koorzang dus het beste direct naar een ervaren zangleraar. Een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond koorzang kent en begrijpt en gespecialiseerd is het geven van privé zanglessen.

Worden de zanglessen in een muziekschool gegeven?

Vivaldi Music Lessons is geen muziekschool, maar een platform voor zelfstandige en hoog gekwalificeerde muziekdocenten. Vanwege de persoonlijke sfeer in je les worden de zanglessen meestal bij de leraar thuis, of in zijn of haar studio gegeven.

Zangles bij jou aan huis

Sommige docenten bieden de mogelijkheid van lessen bij jou thuis. Je zangleraar bespreekt met jou of dit een optie is en wat de eventuele bijkomende kosten zijn.

Waarom is een proefles koorzang belangrijk?

De klik met je zangleraar is super belangrijk. Om je op je gemak te kunnen voelen tijdens je zangles is een persoonlijke band met je docent prettig en is het belangrijk als je een match voelt. Het is soms fijn om je verhaal kwijt te kunnen en even uit je dagelijkse routine te stappen. Dat hoort er allemaal bij! We houden van een ongedwongen en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat. Lees hier hoe de leerlingen hun lessen ervaren!

Is de proefles koorzang gratis?

De proefles koorzang is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met je zangleraar en alles over repertoire, lestijden, lesprijzen, frequentie en leslocatie te bespreken. De proefles kost 25,-euro. Maar je krijgt de 25,- euro van de proefles terug als je een Strippenkaart met zanglessen koopt.

Is zangles duur?

De prijs voor een privé zangles is markt conform. Het bedrag van de lessen komt geheel ten goede aan de docent bij wie je de Strippenkaarten koopt en afrekent. Hierin onderscheidt Vivaldi Music Lessons zich van de meeste platforms voor muzieklessen.

Strippenkaart met zanglessen

De Strippenkaarten bieden de keus van 30 , 45 of 60 minuten per muziekles. Je hebt flexibiliteit om je zanglessen af te spreken wanneer het je het beste uitkomt. Dit kan op een vast moment zijn of een afspraak per keer. Dit regel je direct met je zangleraar. Je koopt de lessen uitsluitend direct via je zangleraar. Als je kaart vol is kun je er altijd weer eentje bijkopen. Misschien hanteert je zangleraar een eigen samenstelling van de Strippenkaart. Kijk daarom altijd ook op het profiel van je docent naar de tarieven.

In welke muzieksoorten kun je les krijgen?

Als je gaat beginnen met zanglessen krijg je een algemene en gedegen (technische /muzikale) basis die direct verbonden is met je muzikale smaak. Vaak is je zangleraar ook nog eens een specialist is in een bepaalde stijl. Dus ook als gevorderde koorzangleerling kun je prima terecht om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te verdiepen bij een expert in Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer.

Zanglessen cadeaugeven?

Misschien heb je een kennis, partner of familielid die heimelijk de lang gekoesterde wens heeft om met zanglessen te beginnen, maar net een zetje in de rug nodig heeft om de stap te zetten! Wat is er leuker dan hierbij te helpen? Vivaldi Music Lessons biedt de mogelijkheid om direct bij een zangleraar cadeaubon van 3 muzieklessen van 30 minuten te bestellen. En persoonlijk en uniek cadeau, wat altijd in de smaak valt en waar veel gebruik van wordt gemaakt! Kijk hier voor meer informatie over de Muziekles Cadeaubon.

Online zanglessen

In sommige situaties kan het handig zijn om online zanglessen te volgen. Bijvoorbeeld wanneer je in het buitenland bent en je de feedback en input van je zangleraar niet wilt onderbreken. Het kan ook voorkomen dat je docent een concertreis/ tournee maakt en middels online zanglessen even met je verder gaat en zorgt dat je gemotiveerd blijft!

Iedere dag muziek!

"There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible."

Jack DeJohnette - Drummer