Music Producerlessen

Muziekles van topmusici

Voor wie zijn de music producerlessen?

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest en voor het eerst music producerlessen gaat nemen, of dat je vergevorderd bent en van een professionele en ervaren docent music producer de fijne kneepjes van het vak wilt leren. Voor je docent music producer is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

Music Producerlessen voor beginners

Je hoeft nog geen noten te kunnen lezen en ook geen algemene muzikale basis te hebben. Je leert het allemaal in je music producerles. Dus als je nog onbekend bent met muziek en nog niet helemaal weet waar je eigenlijk aan gaat beginnen, kun je gewoon contact opnemen met een docent music producer en beginnen met music producerles.

Music Producerlessen voor meer gevorderden

Ook als je vroeger gespeeld hebt en de draad weer wilt oppakken, of regelmatig muziek maakt en merkt dat je music producertechniek aan een opfrisbeurt toe is, is het logisch dat je op zoek bent naar een echte docent music producer die je verder helpt en inspireert. En dus komen we graag met jou in contact!

Waar vind je een leuke docent music producer?

Via Vivaldi Music Lessons vind je deskundige enthousiaste musici, die naast optredens ook lesgeven. Bekijk de pagina van de docent music producer waar je meer van wilt weten. Je kunt direct in contact komen met een docent music producer om een proefles music producer te reserveren. All het contact, alle afspraken en de betaling van de lessen lopen direct via je docent. Persoonlijk en flexibel!

Wat is het voordeel van privéles music producer?

Persoonlijke aandacht, tips en oefeningen op maat die precies aansluiten op waar jij mee bezig bent en wat jij wilt leren en ontwikkelen. Om snel vorderingen te maken, je optimaal te kunnen verdiepen en alle ins en outs van music producer goed aan te leren en te verfijnen, ga je met jouw passie voor music producer dus het beste direct naar een ervaren docent music producer. Een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond music producer kent en begrijpt en gespecialiseerd is het geven van privé music producerlessen.

Worden de music producerlessen in een muziekschool gegeven?

Vivaldi Music Lessons is geen muziekschool, maar een platform voor zelfstandige en hoog gekwalificeerde muziekdocenten. Vanwege de persoonlijke sfeer in je les worden de music producerlessen meestal bij de leraar thuis, of in zijn of haar studio gegeven.

Music Producerles bij jou aan huis

Sommige docenten bieden de mogelijkheid van lessen bij jou thuis. Je docent music producer bespreekt met jou of dit een optie is en wat de eventuele bijkomende kosten zijn.

Waarom is een proefles music producer belangrijk?

De klik met je docent music producer is super belangrijk. Om je op je gemak te kunnen voelen tijdens je music producerles is een persoonlijke band met je docent prettig en is het belangrijk als je een match voelt. Het is soms fijn om je verhaal kwijt te kunnen en even uit je dagelijkse routine te stappen. Dat hoort er allemaal bij! We houden van een ongedwongen en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat. Lees hier hoe de leerlingen hun lessen ervaren!

Is de proefles music producer gratis?

De proefles music producer is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met je docent music producer en alles over repertoire, lestijden, lesprijzen, frequentie en leslocatie te bespreken. De proefles kost 25,-euro. Maar je krijgt de 25,- euro van de proefles terug als je een Strippenkaart met music producerlessen koopt.

Is music producerles duur?

De prijs voor een privé music producerles is markt conform. Het bedrag van de lessen komt geheel ten goede aan de docent bij wie je de Strippenkaarten koopt en afrekent. Hierin onderscheidt Vivaldi Music Lessons zich van de meeste platforms voor muzieklessen.

Strippenkaart met music producerlessen

De Strippenkaarten bieden de keus van 30 , 45 of 60 minuten per muziekles. Je hebt flexibiliteit om je music producerlessen af te spreken wanneer het je het beste uitkomt. Dit kan op een vast moment zijn of een afspraak per keer. Dit regel je direct met je docent music producer. Je koopt de lessen uitsluitend direct via je docent music producer. Als je kaart vol is kun je er altijd weer eentje bijkopen. Misschien hanteert je docent music producer een eigen samenstelling van de Strippenkaart. Kijk daarom altijd ook op het profiel van je docent naar de tarieven.

In welke muzieksoorten kun je les krijgen?

Als je gaat beginnen met music producerlessen krijg je een algemene en gedegen (technische /muzikale) basis die direct verbonden is met je muzikale smaak. Vaak is je docent music producer ook nog eens een specialist is in een bepaalde stijl. Dus ook als gevorderde music producerleerling kun je prima terecht om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te verdiepen bij een expert in Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer.

Music Producerlessen cadeaugeven?

Misschien heb je een kennis, partner of familielid die heimelijk de lang gekoesterde wens heeft om met music producerlessen te beginnen, maar net een zetje in de rug nodig heeft om de stap te zetten! Wat is er leuker dan hierbij te helpen? Vivaldi Music Lessons biedt de mogelijkheid om direct bij een docent music producer cadeaubon van 3 muzieklessen van 30 minuten te bestellen. En persoonlijk en uniek cadeau, wat altijd in de smaak valt en waar veel gebruik van wordt gemaakt! Kijk hier voor meer informatie over de Muziekles Cadeaubon.

Online music producerlessen

In sommige situaties kan het handig zijn om online music producerlessen te volgen. Bijvoorbeeld wanneer je in het buitenland bent en je de feedback en input van je docent music producer niet wilt onderbreken. Het kan ook voorkomen dat je docent een concertreis/ tournee maakt en middels online music producerlessen even met je verder gaat en zorgt dat je gemotiveerd blijft!

Music Producerlessen

Lijkt het je cool om zelf te leren draaien? Je eigen muziek producen op je laptop? Meer weten hoe jij je apparatuur optimaal kunt gebruiken? Opvallen met je eigen beats? Misschien denk jij dat we bij Vivaldi Music Lessons alleen maar klassieke muziek leuk vinden? Nee hoor!

Kennis over je apparatuur!

Ervaren music producers geven via deze website een introductie- en vervolg cursus muziek producen. Je leert de mogelijkheden van je apparatuur verkennen en je ontwikkelt je skills als producer/DJ.
Maak je eigen playlist en leer mixtapes te maken. Schrijf je nu in!

Plugins en instrumenten

Probeer nieuwe plugins en nieuwe instrumenten zodat je alle kanten op kunt met je muziek. Organisatie en administratie van je plugins en samples is super belangrijk om goed te kunnen werken. Belangrijk en prettig om in je creatieve proces niet onnodig te moeten stoppen.

Meer ervaren producer?

Als DJ, muzikant of rapper ben je waarschijnlijk al bekend met Logic, Fruity Loops, Ableton, Cubase of Protools maar wil je nu ff echt leren hoe je deze tools optimaal kunt gebruiken?
De lessen worden gegeven door professionele en ervaren docenten.


Mixen - EQ -  Sounds

In korte tijd weet jij hoe jij je eigen sound kunt pompen en de vetste beats zelf kunt maken! 
Leer alles over mixen, EQ en Compressie en maak je eigen sounds en muziek: produceren met functionele (en vaak gratis) programma's.

Iedere dag muziek!

"There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible."

Jack DeJohnette - Drummer