Piano


Muziekles van topmusici

Piano

Pianoles voor beginners en gevorderden - alle leeftijden

Wil je leren pianospelen en ben je een absolute beginner of speel je al een tijd piano en wil jij je verdiepen in een bepaalde muzieksoort? Meld je aan voor een gratis proefles.
Met de strippenkaart van 10 pianolessen ben je flexibel en verlies je nooit een les! In de privé pianolessen werk je op een plezierige en ontspannen manier aan een uitstekende technische basis om je pianospel te ontwikkelen in de richting die jouw voorkeur heeft. Je leert om vrij en meer ontspannen muziek te kunnen maken! Met toonladders, akkoorden, improvisatie, etudes en voordrachtstukken vergroot jij je mogelijkheden om je in muziek te kunnen uiten.

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam in onze eigen lespraktijk Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!