Pianoles in Weesp

Zoek je piano's in Weesp?

Vind hier betaalbare privé muzieklessen van een enthousiaste pianoleraar in Weesp! De lessen bieden inspiratie, heldere instructies, motivatie en plezier in muziek!

Is de proefles gratis?

Je krijgt een gratis proefles bij aanschaf van je eerste Strippenkaart van 5 of 10 lessen. De proefles kost anders 25,-euro.

Privé pianoles brengt je verder!

Doelgerichte, leuke en betaalbare privé muzieklessen in of vlakbij Weesp helpen je om je doelen te bereiken. Je pianoleraar weet dat je met gerichte aanwijzingen en inspanning heel ver kunt komen!

Voor wie zijn de pianolessen?

Je kunt muzieklessen nemen als je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest, maar zeker ook als je gevorderd bent en je jouw vaardigheden en muzikaliteit verder wilt ontwikkelen. Als je muziek wilt maken is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

   De voordelen van een strippenkaart met 5 of 10 pianolessen? 

   • Flexibiliteit om je muzieklessen af te spreken. 
   • Onbeperkt lessen bijkopen als je wilt.
   • Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent.
   • Strippenkaarten van 30, 45 of 60 minuten
   • Gratis proefles bij aankoop 1e strippenkaart

   Pianoles aan huis in Weesp

   Op zoek naar een pianoleraar die bij jou aan huis komt? Boek meteen je proefles om kennis te maken met de docent.

   Muziektheorie

   Meer weten over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je pianolessen volgt? Boek een proefles.

   Muziekles Cadeaubon met 3 pianolessen

   Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met pianolessen!

    Waarom privé muzieklessen?

    • Les van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond muziek kent en begrijpt
    • Je leert in je eigen tempo
    • Aandacht voor jou en jouw doelen en wensen
    • Pianoles bij de docent of bij jou aan huis
    • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat

    Pianolessenvoor kinderen in Weesp

    • Leuke en mooie muziekmethodiek
    • Een goede leeftijd voor kinderen om met pianolessen te beginnen is ongeveer 7 a 8 jaar oud
    • Instrumentale vocale/vaardigheden
    • Basis muziektheorie
    • Samenspel met docent - plezier in muziek

    Vergeet niet hierboven je pianoleraar te kiezen. Plezier in muziek staat centraal!

    Online pianolessen

    Neem contact op met de pianoleraar van je keuze als je liever online muzieklessen wilt volgen!

    Piano doet bijna altijd mee!

    Is er een muzieksoort waar de piano geen rol in speelt? Ongetwijfeld kun je iets bedenken, maar pianospelen geeft echt enorm veel mogelijkheden om welke muziek dan ook te leren spelen. De piano is een veelzijdig instrument en je kunt er werkelijk alle muziek op spelen die je maar wilt. Klassieke muziek, jazz, pop, songwriter, tango, latin en ga zo maar door! Binnen al die stijlen weer talloze mogelijkheden om je persoonlijk uit te drukken in muziek.

    Slaan op je snaarinstrument?

    Inderdaad! Je kunt de piano zien als een snaarinstrument en tegelijk als een slaginstrument. En dan wordt de piano ook weer een toetseninstrument genoemd, net zoals een klavecimbel, keyboard, Fender Rhodes of bijvoorbeeld een hammondorgel. Van oorsprong en nog steeds is de piano een mechanisch instrument. Klavecimbelbouwer Bartolomeo Cristofori bedacht rond 1700 dat inplaats van de snaar te tokkelen, je ook via een toets een hamertje kon aanslaan. de hamertjes waren van hout en met leer bekleed.

    Mechanisch en muzikaal!

    Met name Silbermann ontwikkelde het initiatief van Cristofori en verbeterde het mechaniek. De eerste piano's ( van o.a Graf, Broadwood, Cristofori, Silbermann) werden hammer flügel en fortepiano of pianoforte genoemd. De snaren liepen recht over de klankbodem en hadden een ander mechaniek dan de latere piano's en vleugels van o.a Sebastian Erard, Bösendorfer, Bechstein . Erard was een van de eerste bouwers die de bassnaren en de discantsnaren kruiselings, met 2 kammen, over de klankbodem liet lopen. Bij alle vleugels en piano's slaan hamertjes met vilten koppen via een geavanceerd mechaniek de snaren aan, en is het mogelijk het volume en de dynamiek met de aanslag te bepalen.

    Pianospelen moeilijk?

    De techniek van pianospelen is net zo lastig en complex als je zelf wilt... en dat kan heel ver gaan! Je kunt echter al plezier aan je piano beleven wanneer je een paar akkoorden mooi kunt spelen onder een melodie. Of als je eerste sonatine van Clementi, Inventie van Bach, Schubert sonate of een van de meest virtuoze stukken die je kunt bedenken tijdens een leerlingenuitvoering tot klinken komt!

    Improvisatie

    Improviseren biedt enorm veel mogelijkheden en ook hiervoor geldt dat je in iedere muzieksoort je eigen grenzen kunt opzoeken en verleggen. Onder leiding van een ervaren en enthousiaste docent kom je uiteraard heel ver en ben je steeds gemotiveerd en geïnspireerd. Dus als je een absolute beginner bent of als je al een tijd piano speelt en jij je wilt verdiepen in een bepaalde muzieksoort: Meld je aan voor een proefles. Met de strippenkaart van 10 pianolessen ben je flexibel en verlies je nooit een les!

    Wat leer je?

    In de privé pianolessen werk je op een plezierige en ontspannen manier aan een uitstekende technische basis om je pianospel te ontwikkelen in de richting die jouw voorkeur heeft. Je leert om vrij en meer ontspannen muziek te kunnen maken! Met toonladders, akkoorden, muziektheorie, improvisatie, etudes en voordrachtstukken vergroot jij je mogelijkheden om je in muziek te kunnen uiten!

    Pianoles in Weesp

    Zoek je een enthousiaste pianoleraar in de omgeving Weesp? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé pianoles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je pianoleraar en neem contact op voor een proefles!