Saxofoonles in Den Haag

 Je hebt dé website voor saxofoonles in de buurt van Den Haag gevonden

Bekijk de pagina van de saxofoonleraar waar je meer van wilt weten. Je kunt direct in contact komen met de docent wanneer je een proefles wilt afspreken. Er zijn zoveel soorten muziek en het is fantastisch om zelf muziek te maken.

Passie voor Muziek

Of je een muziekinstrument beter wilt kunnen bespelen of er voor het eerst mee gaat beginnen, of dat je prachtig wilt zingen zonder pijn in je keel, voor ons als docenten is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit! Wij hebben een passie voor muziek en ook voor lesgeven. Gespecialiseerd een tegelijk veelzijdig als we zijn, houden we van Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer, dus komen we graag met jou in contact!

Proefles saxofoon in de buurt van Den Haag

De proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met je docent en alles over repertoire, lestijden, lesprijzen, frequentie en leslocatie te bespreken. Uiteraard is de proefles vrijblijvend en krijg je de 25 euro van de proefles terug als je besluit om lessen te nemen. Je kunt kiezen voor een Strippenkaart van 5 of 10 saxofoonlessen. Je vindt alle informatie hierover op het profiel van de docent van je keuze. Je regelt alles verder direct met je docent. Flexibel, persoonlijk en voordelig!

Saxofoon

Leren improviseren op je saxofoon is een leuk en intensief proces. Kennis van akkoorden, veel luisteren naar opnames, naspelen en aan je techniek en sound werken is wat je gaat ontwikkelen. Om snel vorderingen te maken en gemotiveerd en geïnspireerd te worden doe je dit het beste samen met een ervaren muzikant. Je deelt je enthousiasme voor je instrument en de muziek die je boeit. Saxofoon spelen is echt fantastisch. Je kunt er in zoveel muzieksoorten mee terecht! Klassiek saxofoon is prachtig en in ensembleverband kun je enorm veel arrangementen spelen. Tango, Jazz, pop, soul, DJ en wat je maar lekker vindt. Old school, Swing, Bebop, Funky stuff of Hiphop?

Proefles Sax?

Wil je sax leren spelen maar heb je nog nooit geprobeerd? Met een gratis proefles en een starterspakket van 3 lessen ben je er snel achter hoe leuk het is! Heb je al jaren gespeeld en wil je aan je klank werken en je verdiepen in verschillende muzieksoorten? Er zijn verschillende soorten saxofoons: sopraan, alt, tenor en bariton. Met al deze instrumenten kun je een enorme diversiteit aan stijlen spelen. Je leert in de lessen ademtechniek, een gezonde en ontspannen houding, van muziek spelen, leuk en progressief studiemateriaal en je speelt natuurlijk je favoriete muziek. Real Book, scales en harmonieleer is van belang als je gaat improviseren. Ook al heb je het druk op je werk of op school; met de flexibiliteit van de strippenkaart van 10 lessen blijf je goed bezig en verlies je nooit een les! Speel je in een band of in een combo of heb je zin in een saxofoonkwartet te spelen? Ook lessen bandcoaching en muziektheorie. Informeer bij je docent!

Saxofoonles in Den Haag

Zoek je een enthousiaste saxofoonleraar in de omgeving Den Haag? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé saxofoonles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je saxofoonleraar en neem contact op voor een proefles!