Saxofoonles in Rotterdam West

Saxofoonles in Rotterdam West

Op zoek naar een goede en enthousiaste saxofoonleraar in de buurt van Rotterdam West? Je hebt gevonden wat je zoekt! Neem contact op met een docent en ga langs voor een proefles!

Muziek die jij mooi vindt!

Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop of weet je het nog niet? Beginner of gevorderd? Je kunt bij ons terecht voor advies en motiverende en inspirerende saxofoonlessen voor alle leeftijden!

Privéles

We geven privélessen in onze eigen studio's of lesruimtes en zorgen voor een prettige en persoonlijke sfeer in de les. Ervaar verdieping, concentratie en ontspanning, terwijl jij je creativiteit ontwikkelt!

Saxofoonlessen bij jou thuis?

Bel of mail met een van de docenten op deze pagina en bespreek de mogelijkheid van saxofoonles bij jou aan huis in de omgeving van Rotterdam West.

Online saxofoonlessen

Soms is het handig om online saxofoonlessen af te spreken. Online lessen bieden je live contact, persoonlijke tips, instructies en inspiratie. Stuur een bericht of bel met een saxofoonleraar om de mogelijkheden bespreken.

Leskaart

De Leskaart van 10 saxofoonlessen biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met je docent. De leskaarten koop je direct bij je docent en wanneer de Leskaart vol is neem je gewoon een nieuwe!

Proefles saxofoon

Meld je aan voor een proefles om een indruk te krijgen van de leslocatie, de mogelijkheden wat betreft lestijden en je wensen te bespreken. Het is voor de docent en voor jou belangrijk dat je een klik hebt. De proefles is de perfecte gelegenheid om even kennis te maken!

Saxofoon

Leren improviseren op je saxofoon is een leuk en intensief proces. Kennis van akkoorden, veel luisteren naar opnames, naspelen en aan je techniek en sound werken is wat je gaat ontwikkelen. Om snel vorderingen te maken en gemotiveerd en geïnspireerd te worden doe je dit het beste samen met een ervaren muzikant. Je deelt je enthousiasme voor je instrument en de muziek die je boeit. Saxofoon spelen is echt fantastisch. Je kunt er in zoveel muzieksoorten mee terecht! Klassiek saxofoon is prachtig en in ensembleverband kun je enorm veel arrangementen spelen. Tango, Jazz, pop, soul, DJ en wat je maar lekker vindt. Old school, Swing, Bebop, Funky stuff of Hiphop?

Proefles Sax?

Wil je sax leren spelen maar heb je nog nooit geprobeerd? Met een gratis proefles en een starterspakket van 3 lessen ben je er snel achter hoe leuk het is! Heb je al jaren gespeeld en wil je aan je klank werken en je verdiepen in verschillende muzieksoorten? Er zijn verschillende soorten saxofoons: sopraan, alt, tenor en bariton. Met al deze instrumenten kun je een enorme diversiteit aan stijlen spelen. Je leert in de lessen ademtechniek, een gezonde en ontspannen houding, van muziek spelen, leuk en progressief studiemateriaal en je speelt natuurlijk je favoriete muziek. Real Book, scales en harmonieleer is van belang als je gaat improviseren. Ook al heb je het druk op je werk of op school; met de flexibiliteit van de strippenkaart van 10 lessen blijf je goed bezig en verlies je nooit een les! Speel je in een band of in een combo of heb je zin in een saxofoonkwartet te spelen? Ook lessen bandcoaching en muziektheorie. Informeer bij je docent!

Saxofoonles in Rotterdam West

Zoek je een enthousiaste saxofoonleraar in de omgeving Rotterdam West? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé saxofoonles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je saxofoonleraar en neem contact op voor een proefles!