Saxofoonles in Den Haag Benoordenhout

Zoek je saxofoonlessen in Den Haag Benoordenhout?

Gefeliciteerd! Je hebt een uitstekende ervaren saxofoonleraar in jouw buurt gevonden! Bekijk de pagina van de docent waar je meer van wilt weten en lees alle informatie over de saxofoonlessen. Boek meteen een vrijblijvende proefles!

Privé saxofoonles brengt je verder!

Doelgerichte, leuke en betaalbare privé saxofoonlessen in of vlakbij Den Haag Benoordenhout helpen je om je doelen te bereiken. Je saxofoonleraar weet dat je met inspanning, plezier, gerichte instructies en heldere uitleg heel ver kunt komen!

Voor wie zijn de saxofoonlessen?

 • Kinderen
 • Jongeren
 • Volwassenen
 • Beginners tot vergevorderd

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest en voor het eerst saxofoonlessen gaat nemen, of dat je vergevorderd bent en bij een ervaren saxofoonleraar je kennis van muziek wilt verbreden en je vaardigheden wilt perfectioneren. Voor je docent is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

Saxofoonlessen beginners en gevorderden in Den Haag Benoordenhout

  Passie voor muziek en met saxofoonlessen beginnen? Je bent nooit te oud om je droom te volgen!

  Kies je saxofoonleraar in Den Haag Benoordenhout

  Via Vivaldi Music Lessons vind je bevlogen musici die naast het geven van concerten, een passie voor lesgeven hebben. Kies een saxofoonleraar en kom direct in contact om een proefles te reserveren. Alle afspraken en de betaling van de lessen lopen via je docent. Persoonlijk en flexibel!

   Proefles saxofoon in de buurt van Den Haag Benoordenhout

   De proefles kost 25,-euro voor 30 minuten priveles. Gratis proefles bij aanschaf van een Strippenkaart van 5 of 10 saxofoonlessen.

   Saxofoonlessen met een strippenkaart

   De Strippenkaarten met 5 of 10 saxofoonlessen bieden flexibiliteit om je lessen af te spreken.  Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent. Gemakkelijk en persoonlijk! Een Strippenkaart met 10 saxofoonlessen is het voordeligst!

   Saxofoonles aan huis in Den Haag Benoordenhout

   Op zoek naar een saxofoonleraar die bij jou aan huis komt in Den Haag Benoordenhout? Boek meteen je eerste saxofoonles om kennis te maken met de docent.

   Muziektheorie

   Meer weten over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je saxofoonlessen volgt? Boek een proefles.

   Online saxofoonlessen

   Neem direct contact op met de saxofoonleraar van je keuze om online muzieklessen te volgen!

   Muziekles Cadeaubon met 3 saxofoonlessen

   Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug  om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met saxofoonlessen!

    Alle muzieksoorten!

    Klassieke muziek, Barokmuziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer. Kies je saxofoonleraar en boek een proefles!

    Voordelen van privé saxofoonles voor volwassenen en kinderen in Den Haag Benoordenhout

    • gerichte en persoonlijke aanwijzingen van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond muziek kent en begrijpt
    • bladmuziek lezen/ ontwikkeling gehoor/ ritmegevoel
    • aandacht voor jou en jouw doelen en wensen
    • alle afspraken en de betaling van de lessen lopen direct via je docent

    Saxofoonlessenvoor kinderen in Den Haag Benoordenhout

    • leuke en mooie muziekmethodiek
    • een goede leeftijd voor kinderen om met saxofoonlessen te beginnen is ongeveer 7 a 8 jaar oud
    • instrumentale vocale/vaardigheden - basis muziektheorie
    • samenspel met docent - plezier in muziek

    Saxofoonles voor gevorderden in Den Haag Benoordenhout

    • verdieping en interpretatie
    • aansprekend repertoire
    • alle muziekstijlen - gespecialiseerde docenten
    • gerichte oefeningen en etudes
    • voordrachtstukken, improvisatie

    Saxofoonles, alles op een rijtje

    • Priveles voor het beste resultaat
    • Strippenkaarten van 30, 45 of 60 minuten
    • Gratis proefles bij aanschaf van een strippenkaart (normaal 25,-)
    •  Saxofoonles bij de docent of bij jou aan huis
    • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat.
    • Lees hier hoe anderen hun lessen ervaren!

    Vergeet niet hierboven je saxofoonleraar te kiezen!

    Leren improviseren op je saxofoon is een leuk en intensief proces. Kennis van akkoorden, veel luisteren naar opnames, naspelen en aan je techniek en sound werken is wat je gaat ontwikkelen. Om snel vorderingen te maken en gemotiveerd en geïnspireerd te worden doe je dit het beste samen met een ervaren muzikant. Je deelt je enthousiasme voor je instrument en de muziek die je boeit. Saxofoon spelen is echt fantastisch. Je kunt er in zoveel muzieksoorten mee terecht! Klassiek saxofoon is prachtig en in ensembleverband kun je enorm veel arrangementen spelen. Tango, Jazz, pop, soul, DJ en wat je maar lekker vindt. Old school, Swing, Bebop, Funky stuff of Hiphop?

    Proefles Sax?

    Wil je sax leren spelen maar heb je nog nooit geprobeerd? Met een gratis proefles en een starterspakket van 3 lessen ben je er snel achter hoe leuk het is! Heb je al jaren gespeeld en wil je aan je klank werken en je verdiepen in verschillende muzieksoorten? Er zijn verschillende soorten saxofoons: sopraan, alt, tenor en bariton. Met al deze instrumenten kun je een enorme diversiteit aan stijlen spelen. Je leert in de lessen ademtechniek, een gezonde en ontspannen houding, van muziek spelen, leuk en progressief studiemateriaal en je speelt natuurlijk je favoriete muziek. Real Book, scales en harmonieleer is van belang als je gaat improviseren. Ook al heb je het druk op je werk of op school; met de flexibiliteit van de strippenkaart van 10 lessen blijf je goed bezig en verlies je nooit een les! Speel je in een band of in een combo of heb je zin in een saxofoonkwartet te spelen? Ook lessen bandcoaching en muziektheorie. Informeer bij je docent!

    Saxofoonles in Den Haag Benoordenhout

    Zoek je een enthousiaste saxofoonleraar in de omgeving Den Haag Benoordenhout? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé saxofoonles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je saxofoonleraar en neem contact op voor een proefles!