Traversoles in Den Haag

Waar vind je een docent voor traversoles in Den Haag?

Je hebt via Vivaldi Music Lessons gegarandeerd een jonge professionele traversoleraar in Den Haag gevonden. Bekijk de pagina van de traversoleraar waar je meer van wilt weten. Met één druk op de knop kom je direct in contact met een traversoleraar om een vrijblijvende proefles traverso in Den Haag te reserveren. Je hebt persoonlijk contact met je docent. Alle afspraken en de betaling van de lessen lopen via je docent. Helder en flexibel!

Traversolessen in jouw buurt in Den Haag

Soms zijn er meerdere leuke traversoleraren waar je uit kunt kiezen. In een grote stad is dat zeker vaak het geval. De docenten zijn dan vaak verspreid over verschillende wijken of stadsdelen. Er is vast een traversoleraar niet ver van jou vandaan!

Waarom traversoles ?

Muziek maken is heerlijk, het brengt je even in een andere wereld, je moet je concentreren en het is ook ontspannnend tegelijkertijd. Heb je toch soms het gevoel dat Je favoriete instrument te moeilijk lijkt om het op een behoorlijke manier onder de knie te krijgen? Krijg je regelmatig last van heesheid of stemproblemen met zingen en denk je dat je geen mooie stem hebt en dus beter kunt stoppen? Je loopt vast en verliest het plezier, terwijl traverso juist iets is waar je blij van wordt, toch?

Traversoles in Den Haag brengt je verder!

Doelgerichte en betaalbare traversolessen in Den Haag helpen je om je doelen te bereiken. Wij weten als ervaren traversoleraren dat je met inspanning, motivatie, oefening. plezier, gerichte instructies en heldere uitleg heel ver kunt komen! Je kunt het zelf ervaren wanneer je traversolessen gaat nemen en regelmatig gaat oefenen.

Wat is een goede leeftijd voor kinderen om met traversolessen te beginnen?

Hoewel het per instrument kan verschillen, is een goede leeftijd voor kinderen om met traversolessen te beginnen als ze ongeveer 7 a 8 jaar oud zijn. Het is altijd verstandig met een traversoleraar een kennismaking af te spreken, om zeker te weten dat je kind er helemaal aan toe is om met traversolessen te beginnen.

Zijn er ook traversolessen voor kinderen in Den Haag?

Natuurlijk geven alle docenten heel leuke en enthousiaste traversolessen aan kinderen! Boek een proefles [current-page:instrument-name-lowercase] en kom kennismaken met je kind.

Zijn wekelijkse traversolessen belangrijk?

Zeker voor kinderen, en wanneer je nieuw met traverso begint, is het belangrijk om regelmatig te oefenen en elke week naar je traversoles te gaan. Zo voorkom je dat je dingen verkeerd aanleert en kan je docent meteen bijsturen. Je traversoleraar zal je motiveren en tips geven wanneer je het even lastig vindt worden en als het maar niet lukken wil. Houd vol, het komt goed!

Welk niveau moet je hebben voor traversoles?

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest, geen noten kunt lezen en voor het eerst traversolessen gaat nemen, of dat je meer gevorderd bent en van een professionele en ervaren traversoleraar de fijne kneepjes van het vak wilt leren. Voor je traversoleraar is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

Kun je ook met traversolessen beginnen als je al wat ouder bent?

 Je hoort vaak dat je het beste leert om een instrument te bespelen als je jong begint. Dat betekent echter absoluut niet dat je als volwassene te oud zou zijn om met traversolessen te beginnen. Iedereen leert en ontwikkelt op zijn of haar eigen manier en moment in het leven. En daar kan traversoles zomaar bij horen!

Kan ik ook als volwassene een traversoles als proefles boeken?

De proefles is zeker ook zinvol als je als volwassene met traversolessen gaat beginnen. Ook als je een andere traversoleraar zoekt, is de proefles heel belangrijk.Tijdens de proefles krijg je een indruk van de bereikbaarheid van de leslocatie, maak je muziek en bespreek je onder meer hoe vaak je les wilt nemen en welke Strippenkaart voor jou het beste zou zijn. De proefles is de perfecte gelegenheid om even gezellig kennis te maken met je aanstaande traversoleraar en om een indruk te krijgen van de stijl van lesgeven.

Gevorderden traversoles

Ook als je vroeger traversolessen hebt gevolgd en de draad weer wilt oppakken, je wilt verdiepen in een bepaalde muzieksoort bij een gespecialiseerde traversoleraar, je kennis wilt vergroten of regelmatig met je favoriete muziek bezig bent en merkt dat je niet verder komt, is het goed dat je op zoek bent naar een echte traversoleraar die je inspireert en verder helpt met gerichte aanwijzingen en instructies. En dus komen we graag met jou in contact!

Wat is het voordeel van privéles traverso?

Om snel vorderingen te maken, je optimaal te kunnen verdiepen en alle ins en outs van traverso goed aan te leren en te verfijnen, ga je met jouw passie voor traverso natuurlijk het beste direct naar een ervaren traversoleraar. Je krijgt inspiratie, persoonlijke tips en gerichte oefeningen van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond traverso kent en begrijpt en gespecialiseerd is het geven van privé traversolessen aan beginners en gevorderden.

In welke muzieksoorten kun je les krijgen?

Vaak is je traversoleraar ook nog eens een specialist in een bepaalde stijl. Je kunt terecht voor Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer.

Waarom eerst een proefles?

Natuurlijk wil jij, en ook de traversoleraar in de buurt van Den Haag een indruk hebben of de traversolessen daadwerkelijk bij jou aansluiten. Je wilt eerst een beetje kunnen inschatten of jouw traversolessen precies dat gaan bieden waar jij naar op zoek bent. De proefles traverso is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met je aanstaande traversoleraar en om een indruk te krijgen van de stijl van lesgeven.

Kan ik bij meerdere traversoleraren een proefles afspreken?

Omdat je privé traversolessen in Den Haag overweegt en een ontspannen sfeer in je les bijdraagt aan je vorderingen en plezier, is een fijne klik met je traversoleraar gewoon belangrijk. Tijdens de proefles bespreek je alles over repertoire, lestijden, lesprijzen, frequentie en leslocatie. Je kunt altijd met andere bij VML aangesloten traversoleraren een proefles boeken.

Wat kost een proefles traverso in Den Haag?

De proefles kost 25,-euro voor 30 minuten privé traversoles, Je les is bij de docent thuis. Je krijgt de 25,- euro van de proefles gewoon terug als je een Strippenkaart van 5 of 10 traversolessen koopt.

Zijn traversolessen duur?

De traversoleraren die hun lessen aanbieden via Vivaldi Music Lessons concurreren niet met elkaar door extreem lage prijzen, zoals op andere websites wel eens het geval is. Alle op deze website vermelde traversoleraren zijn sympathieke collega's van elkaar die begrijpen dat een duurzame economie ook betekent dat je elkaar gunt, om voor een eerlijke prijs een uitstekende muziek les te kunnen bieden.

Wat kost een losse traversoles?

Wij bieden de traversolessen in een pakket van 5 of 10 lessen aan. De prijs van een losse traversoles kan hoger zijn en is direct met een docent te bespreken. De lesprijzen zijn conform de richtlijnen van de Kunstenbond en gelden voor de Strippenkaarten van Vivaldi Music Lessons. De leskaarten voor 5 of 10 traversolessen zijn gemiddeld van prijs. Fair price voor docent en leerling.

Betaal ik direct aan mijn traversoleraar?

Ja, je bestelt en rekent de  Strippenkaarten direct af bij je traversoleraar. Misschien hanteert de ene traversoleraar een iets afwijkende samenstelling van de Strippenkaart dan de andere traversoleraar. Kijk daarom altijd op het profiel van je docent naar de tarieven. De Strippenkaart dient voor de eerste les van je leskaart te zijn betaald. Vivaldi Music Lessons neemt geen percentage van de lessen.

Wat is het voordeel van de Strippenkaart met 5 of 10 traversolessen?

De Strippenkaarten voor traversolessen bieden flexibiliteit om je lessen af te spreken wanneer het je het beste uitkomt. Dit kan op een vast moment in de week zijn, of een afspraak per keer. Dit regel je direct met je docent. Je koopt ook de Strippenkaarten direct via je traversoleraar. Als je kaart vol is kun je er altijd weer eentje bijkopen. Bekijk de lesprijzen op het profiel van je traversoleraar of neem contact op met de leraar van je keuze.

Traversolessen cadeaugeven?

Hoe leuk is het om een vriend, vriendin, familielid of kennis een zetje in de rug te geven, om de stap te zetten om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan? Namelijk beginnen met traversolessen! Via Vivaldi Music Lessons kun je direct bij een traversoleraar 3 muzieklessen van 30 minuten als cadeaubon bestellen. En persoonlijk en uniek cadeau dat altijd zeer dankbaar ontvangen wordt. Kijk hier voor meer informatie en hoe je de Muziekles Cadeaubon met 3 traversolessen kunt bestellen.

Muzieklessen voor kleuters en peuters

Als kinderen opgroeien in een omgeving waarin ze muziek horen en zelf kunnen maken, ontstaan meetbare effecten op het brein. "Niet alleen als je zelf zingt of een instrument bespeelt, maar ook als je luistert naar muziek. Naarmate de blootstelling langer duurt, wordt het effect structureler. Er ontwikkelen zich nieuwe verbindingen en structuren in het brein." (Prof. Dr. Erik Scherder).

Kinderen zijn dol op muziek!

We zien het zelf ook; Jonge kinderen zijn dol op muziek! En we weten inmiddels uit vele publicaties, en onze eigen ervaring, hoe goed het voor de ontwikkeling van je kind is. Uiteindelijk gaan ze misschien kiezen voor traverso. Om toch eerder met muziek bezig te zijn en spelenderwijs een muzikale basis te ontwikkelen, biedt Muziek voor kleuters en peuters waardevolle muzieklessen in een gezellige leeromgeving bij de docent thuis. "Dat is een fantastische investering in de langetermijnontwikkeling van het kind." aldus Prof. Dr. Erik Scherder

Traverso - houten dwarsfluit

De traverso, de populaire Italiaanse naam van de barokfluit, is de voorloper van de moderne zilveren dwarsfluit en werd bespeeld van het einde van de 17e tot het einde van de 18e eeuw. Het is een houten instrument en heeft gaten en maar één klep: een model dat in de barok als de ultieme constructie voor de fluit werd beschouwd ... en zelfs vandaag nog door velen, die graag barokmuziek spelen en de warme en subtiele klank weten te waarderen!

Nieuwe klanken

Deze houten fluit moedigt je aan om nieuwe klankkleuren en stijlen te verkennen, terwijl je je verdiept in de speelpraktijken van het verleden. Ben je benieuwd naar het werken met 'oude' muziek? Misschien ben je al een fervent muzikant op zoek naar nieuwe ervaringen en klankwerelden? Of misschien sta je aan het begin van je muzikale reis? Hoe dan ook, de traverso is de ultieme gids voor mooi, gevoelig en historisch onderbouwd musiceren!

De leer van de hartstochten

In de 18e eeuw werd muziek gecomponeerd volgens de theorie van de "affecten" of "passies". Dit waren wat wij de "emoties" zouden kunnen noemen, die de muziek bij de luisteraar moest opwekken.

Improvisatie

In de 18e eeuw werd een duidelijk onderscheid gemaakt tussen "Liebhaber", iemand die alleen muziek speelde die geschreven was, en "Kenner", iemand die de regels van het componeren begreep. Het onderscheid werd vaak gemaakt naargelang de musicus wist hoe hij muziek "ex tempore" moest componeren, d.w.z. hoe hij moest improviseren. Het improviseren van versieringen op het stuk dat je speelt zal je vrijheid geven om je de muziek eigen te maken.

Traversoles in Den Haag

Zoek je een enthousiaste traversoleraar in de omgeving Den Haag? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé traversoles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je traversoleraar en neem contact op voor een proefles!