Traversoles in Utrecht

Zoek je privé traversoles in de buurt van Utrecht?

Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Vind hier je traversoleraar. Beginners en gevorderden welkom. Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop,  Blues, Latin, Songwriter en veel meer!

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen zijn bij de docent of bij jou thuis. Dit verschilt per docent. Bespreek de mogelijkheden tijdens je proefles! Online lessen mogelijk.

Proefles traverso

De proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met een docent en je wensen te bespreken.

Traverso

Traverso - houten dwarsfluit

De traverso, de populaire Italiaanse naam van de barokfluit, is de voorloper van de moderne zilveren dwarsfluit en werd bespeeld van het einde van de 17e tot het einde van de 18e eeuw. Het is een houten instrument en heeft gaten en maar één klep: een model dat in de barok als de ultieme constructie voor de fluit werd beschouwd ... en zelfs vandaag nog door velen, die graag barokmuziek spelen en de warme en subtiele klank weten te waarderen!

Nieuwe klanken

Deze houten fluit moedigt je aan om nieuwe klankkleuren en stijlen te verkennen, terwijl je je verdiept in de speelpraktijken van het verleden. Ben je benieuwd naar het werken met 'oude' muziek? Misschien ben je al een fervent muzikant op zoek naar nieuwe ervaringen en klankwerelden? Of misschien sta je aan het begin van je muzikale reis? Hoe dan ook, de traverso is de ultieme gids voor mooi, gevoelig en historisch onderbouwd musiceren!

Traversoles in Utrecht

Zoek je een enthousiaste traversoleraar in de omgeving Utrecht? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé traversoles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je traversoleraar en neem contact op voor een proefles!