Bekijk de pagina van de ......... in jouw buurt en boek meteen een proefles! Na je proefles kun je direct met je ......... beginnen!
Gevonden! De proefles kost 25,-euro, maar dat krijg je terug, als korting, bij de aanschaf van je eerste Strippenkaart van 5 of 10 lessen!
Neem via deze site contact op met een fantastische privé ......... in jouw buurt. Je merkt al snel hoe een conservatorium gediplomeerde muziekdocent je inspireert, motiveert en verder helpt op je muzikale pad!
Bij Vivaldi Music Lessons vind je alle soorten muzieklessen en zanglessen voor beginners en gevorderden. Muziek maken is gezond en leuk, voor kinderen jongeren en volwassenen.
Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest en voor het eerst ......... gaat nemen, of dat je vergevorderd bent en bij een professionele en ervaren docent je kennis van muziek wilt verbreden en je vaardigheden wilt ontwikkelen en perfectioneren. Voor je docent is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!
Zoek je een origineel en waardevol geschenk? Geef 3 ......... cadeau!
De traverso, de populaire Italiaanse naam van de barokfluit, is de voorloper van de moderne zilveren dwarsfluit en werd bespeeld van het einde van de 17e tot het einde van de 18e eeuw. Het is een houten instrument en heeft gaten en maar één klep: een model dat in de barok als de ultieme constructie voor de fluit werd beschouwd ... en zelfs vandaag nog door velen, die graag barokmuziek spelen en de warme en subtiele klank weten te waarderen!
Deze houten fluit moedigt je aan om nieuwe klankkleuren en stijlen te verkennen, terwijl je je verdiept in de speelpraktijken van het verleden. Ben je benieuwd naar het werken met 'oude' muziek? Misschien ben je al een fervent muzikant op zoek naar nieuwe ervaringen en klankwerelden? Of misschien sta je aan het begin van je muzikale reis? Hoe dan ook, de traverso is de ultieme gids voor mooi, gevoelig en historisch onderbouwd musiceren!
In de 18e eeuw werd muziek gecomponeerd volgens de theorie van de "affecten" of "passies". Dit waren wat wij de "emoties" zouden kunnen noemen, die de muziek bij de luisteraar moest opwekken.
In de 18e eeuw werd een duidelijk onderscheid gemaakt tussen "Liebhaber", iemand die alleen muziek speelde die geschreven was, en "Kenner", iemand die de regels van het componeren begreep. Het onderscheid werd vaak gemaakt naargelang de musicus wist hoe hij muziek "ex tempore" moest componeren, d.w.z. hoe hij moest improviseren. Het improviseren van versieringen op het stuk dat je speelt zal je vrijheid geven om je de muziek eigen te maken.