Trombone


Muziekles van topmusici

Dwarsfluit raakt je?

Wil je met dwarsfluitles beginnen en zoek je voor jezelf of voor je kind een motiverende en geduldige docent? Ben je meer gevorderd en wil je je techniek ophalen, je verdiepen in bepaald repertoire en de lat wat hoger leggen?

Jouw favoriete muziek

Houd je van klassiek, jazz, pop of bijvoorbeeld wereldmuziek? De muziek die jouw voorkeur heeft staat centraal. Door bezig te zijn met muziek die je raakt ben je beter gemotiveerd. Je merkt je vorderingen en ervaart dat muziek je leven verrijkt. Iedere dwarsfluitles biedt weer nieuwe informatie, tips en tricks en inspiratie!

Leskaart

De Leskaart van 10 Fluitlessen biedt flexibiliteit en je maakt de afspraken voor je dwarsfluitles steeds samen met je docent. Wanneer de Leskaart vol is neem je gewoon een nieuwe! Benieuwd? Meld je aan voor een proefles Dwarsfluit en bespreek je wensen!

Trombone

Tromboneles voor beginners en gevorderden. Volwassenen, jongeren en kinderen!  Speciaal voor kinderen die trombone willen leren spelen adviseren onze professionele docenten de kunststof lichtgewicht trombone 'Pbone' te gebruiken, een uitkomst! Deze plastic trombone is veel lichter van gewicht en daardoor beter te hanteren en is minder kwetsbaar. Binnen de kortste keren haal je die typisch vette sound uit je instrument!
Drukke baan of veel te veel werk op school? Met een strippenkaart van 10 lessen heb je maximale flexibiliteit  en verlies je nooit een les! De trombone is een veelzijdig instrument en kan in allerlei muzieksoorten worden gebruikt. Speel je graag  Jazz - Klassiek - Salsa - Pop of in een fanfare? Een goede techniek, uithoudingsvermogen en goed noten kunnen lezen en/of improviseren is van belang! Samen met je tromboneleraar verbeter jij je ademtechniek en leer je een ontspannen houding. Belangrijk zijn de speciale oefeningen om je embouchure te trainen en in top conditie te houden. Speel je favoriete muziek. Bel of mail voor een proefles trombonel. Maak kennis met de trombone met een Starterspakket van 3 lessen!

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!