Trombone


Muziekles van topmusici

Trombone

Tromboneles voor beginners en gevorderden. Volwassenen, jongeren en kinderen!  Speciaal voor kinderen die trombone willen leren spelen adviseren onze professionele docenten de kunststof lichtgewicht trombone 'Pbone' te gebruiken, een uitkomst! Deze plastic trombone is veel lichter van gewicht en daardoor beter te hanteren en is minder kwetsbaar. Binnen de kortste keren haal je die typisch vette sound uit je instrument!
Drukke baan of veel te veel werk op school? Met een strippenkaart van 10 lessen heb je maximale flexibiliteit  en verlies je nooit een les! De trombone is een veelzijdig instrument en kan in allerlei muzieksoorten worden gebruikt. Speel je graag  Jazz - Klassiek - Salsa - Pop of in een fanfare? Een goede techniek, uithoudingsvermogen en goed noten kunnen lezen en/of improviseren is van belang! Samen met je tromboneleraar verbeter jij je ademtechniek en leer je een ontspannen houding. Belangrijk zijn de speciale oefeningen om je embouchure te trainen en in top conditie te houden. Speel je favoriete muziek. Bel of mail voor een GRATIS try-out tromboneles. Gratis proefles! Maak kennis met de trombone met een Starterspakket van 3 lessen!

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!