Trombone


Muziekles van topmusici

Is trombone jouw passie?

Of het je eerste tromboneles wordt of dat je al lang trombone speelt; een motiverende en geduldige tromboneleraar die je inspireert draagt in bijzondere mate bij aan je vorderingen en het plezier in muziek. Het is belangrijk dat je een klik hebt met je docent en dat je je prettig voelt bij de manier van lesgeven. Een ontspannen sfeer tijdens je trombonelessen maakt dat je zonder druk en stress bezig kunt zijn met muziek. Het is al moeilijk genoeg! De proefles is een leuke manier om kennis te maken met je toekomstige leraar.

Online trombonelessen

Als het zomer is gaan we weer volop lesgeven in onze gezellige eigen leslocaties of bij jou thuis. Een heerlijk vooruitzicht! In sommige situaties kan het prettig zijn om online met een muziekdocent af te spreken. Om je in de gelegenheid te stellen online tromboneles te volgen kun je direct met een tromboneleraar contact opnemen en de mogelijkheden bespreken.

Leskaart

De Leskaart van 10 trombonelessen biedt flexibiliteit en je maakt de afspraken voor je les samen met je docent. Leskaart vol? Neem een nieuwe!

Jouw favoriete muziek

De muziek die jouw voorkeur heeft staat centraal in je les. Door bezig te zijn met muziek die je raakt ben je gemotiveerd om regelmatig te oefenen. Je merkt je vorderingen en ervaart dat muziek je leven verrijkt. Iedere tromboneles biedt weer nieuwe informatie, tips en tricks, verdieping en inspiratie! Kennismaken met een tromboneleraar? Meld je aan voor een proefles trombone en have fun!

Trombone

Tromboneles voor beginners en gevorderden. Volwassenen, jongeren en kinderen!  Speciaal voor kinderen die trombone willen leren spelen adviseren onze professionele docenten de kunststof lichtgewicht trombone 'Pbone' te gebruiken, een uitkomst! Deze plastic trombone is veel lichter van gewicht en daardoor beter te hanteren en is minder kwetsbaar. Binnen de kortste keren haal je die typisch vette sound uit je instrument!
Drukke baan of veel te veel werk op school? Met een strippenkaart van 10 lessen heb je maximale flexibiliteit  en verlies je nooit een les! De trombone is een veelzijdig instrument en kan in allerlei muzieksoorten worden gebruikt. Speel je graag  Jazz - Klassiek - Salsa - Pop of in een fanfare? Een goede techniek, uithoudingsvermogen en goed noten kunnen lezen en/of improviseren is van belang! Samen met je tromboneleraar verbeter jij je ademtechniek en leer je een ontspannen houding. Belangrijk zijn de speciale oefeningen om je embouchure te trainen en in top conditie te houden. Speel je favoriete muziek. Bel of mail voor een proefles trombonel. Maak kennis met de trombone met een Starterspakket van 3 lessen!

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza