Tromboneles in Utrecht - Noord Oost

Zoek je privé tromboneles in de buurt van Utrecht - Noord Oost?

Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Vind hier je tromboneleraar. Beginners en gevorderden welkom. Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop,  Blues, Latin, Songwriter en veel meer!

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen zijn bij de docent of bij jou thuis. Dit verschilt per docent. Bespreek de mogelijkheden tijdens je proefles! Online lessen mogelijk.

Proefles trombone

De proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met een docent en je wensen te bespreken.

Trombone

Schuiftrompet?

De trombone wordt door velen herkend als schuiftrompet...niks mis mee maar...zeg maar gewoon trombone dan ;--))
Speciaal voor kinderen die trombone willen leren spelen adviseren onze professionele docenten de kunststof lichtgewicht trombone 'Pbone' te gebruiken, een uitkomst! Deze plastic trombone is veel lichter van gewicht en daardoor beter te hanteren en is minder kwetsbaar. Binnen de kortste keren haal je die typisch vette sound uit je instrument!

Flexibele lestijden

De trombone is een veelzijdig instrument en kan in allerlei muzieksoorten worden gebruikt. meestal speel je een van de lagere partijen of middenstemmen in een band of orkest. Je kunt ook prachtige solo's spelen op een trombone. Speel je graag  Jazz - Klassiek - Salsa - Pop of in een fanfare? Een goede techniek, uithoudingsvermogen en goed noten kunnen lezen en/of improviseren is van belang! 

Warme klank

Kenmerkend voor de trombone is de heldere, warme klank. Samen met je tromboneleraar verbeter jij je ademtechniek en leer je een ontspannen houding. Je krijgt speciale oefeningen om je embouchure te trainen en in top conditie te houden. Speel je favoriete muziek. Maak kennis met de trombone met een Starterspakket van 3 lessen!

Tromboneles in Utrecht - Noord Oost

Zoek je een enthousiaste tromboneleraar in de omgeving Utrecht - Noord Oost? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé tromboneles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je tromboneleraar en neem contact op voor een proefles!