Tromboneles in Utrecht Terwijde

Zoek je privé Tromboneles in Utrecht Terwijde?

Je hebt de perfecte, professionele én enthousiaste tromboneleraar in de buurt van Utrecht Terwijdegevonden! Neem contact op met de tromboneleraar van je keuze en boek meteen een proefles!

Welke muziek?

Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop en veel meer! Beginner of gevorderd? Privé trombonelessen voor alle leeftijden! Geniet van muziek en ervaar verdieping, concentratie en ontspanning!

Trombonelessen bij jou thuis?

Sommige docenten bieden de mogelijkheid van tromboneles bij jou aan huis in de omgeving van Utrecht Terwijde.

Online trombonelessen?

Neem contact op met een tromboneleraar om online trombonelessen af te spreken.

Leskaarten

De Leskaart van 10 trombonelessen biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met je docent. De leskaarten koop je direct bij je docent en wanneer de Leskaart vol is neem je gewoon een nieuwe!

Proefles trombone

De proefles is de perfecte gelegenheid om even kennis te maken met een docent. Natuurlijk kun je ook een online proefles afspreken.

Trombone

Schuiftrompet?

De trombone wordt door velen herkend als schuiftrompet...niks mis mee maar...zeg maar gewoon trombone dan ;--))
Speciaal voor kinderen die trombone willen leren spelen adviseren onze professionele docenten de kunststof lichtgewicht trombone 'Pbone' te gebruiken, een uitkomst! Deze plastic trombone is veel lichter van gewicht en daardoor beter te hanteren en is minder kwetsbaar. Binnen de kortste keren haal je die typisch vette sound uit je instrument!

Flexibele lestijden

De trombone is een veelzijdig instrument en kan in allerlei muzieksoorten worden gebruikt. meestal speel je een van de lagere partijen of middenstemmen in een band of orkest. Je kunt ook prachtige solo's spelen op een trombone. Speel je graag  Jazz - Klassiek - Salsa - Pop of in een fanfare? Een goede techniek, uithoudingsvermogen en goed noten kunnen lezen en/of improviseren is van belang! 

Warme klank

Kenmerkend voor de trombone is de heldere, warme klank. Samen met je tromboneleraar verbeter jij je ademtechniek en leer je een ontspannen houding. Je krijgt speciale oefeningen om je embouchure te trainen en in top conditie te houden. Speel je favoriete muziek. Maak kennis met de trombone met een Starterspakket van 3 lessen!

Tromboneles in Utrecht Terwijde

Zoek je een enthousiaste tromboneleraar in de omgeving Utrecht Terwijde? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé tromboneles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je tromboneleraar en neem contact op voor een proefles!