Tromboneles in Wilhelminapark Utrecht

Zoek je ......... in Wilhelminapark Utrecht?

Vind hier betaalbare privé muzieklessen van een enthousiaste tromboneleraar in Wilhelminapark Utrecht! De lessen bieden inspiratie, heldere instructies, motivatie en plezier in muziek!

Is de proefles gratis?

Je krijgt een gratis proefles bij aanschaf van je eerste Strippenkaart van 5 of 10 lessen. De proefles kost anders 25,-euro.

Privé tromboneles brengt je verder!

Doelgerichte, leuke en betaalbare privé muzieklessen in of vlakbij Wilhelminapark Utrecht helpen je om je doelen te bereiken. Je tromboneleraar weet dat je met gerichte aanwijzingen en inspanning heel ver kunt komen!

Voor wie zijn de trombonelessen?

Je kunt muzieklessen nemen als je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest, maar zeker ook als je gevorderd bent en je jouw vaardigheden en muzikaliteit verder wilt ontwikkelen. Als je muziek wilt maken is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

   De voordelen van een strippenkaart met 5 of 10 trombonelessen? 

   • Flexibiliteit om je muzieklessen af te spreken. 
   • Onbeperkt lessen bijkopen als je wilt.
   • Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent.
   • Strippenkaarten van 30, 45 of 60 minuten
   • Gratis proefles bij aankoop 1e strippenkaart

   Tromboneles aan huis in Wilhelminapark Utrecht

   Op zoek naar een tromboneleraar die bij jou aan huis komt? Boek meteen je proefles om kennis te maken met de docent.

   Muziektheorie

   Meer weten over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je trombonelessen volgt? Boek een proefles.

   Muziekles Cadeaubon met 3 trombonelessen

   Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met trombonelessen!

    Waarom privé muzieklessen?

    • Les van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond muziek kent en begrijpt
    • Je leert in je eigen tempo
    • Aandacht voor jou en jouw doelen en wensen
    • Tromboneles bij de docent of bij jou aan huis
    • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat

    Trombonelessenvoor kinderen in Wilhelminapark Utrecht

    • Leuke en mooie muziekmethodiek
    • Een goede leeftijd voor kinderen om met trombonelessen te beginnen is ongeveer 7 a 8 jaar oud
    • Instrumentale vocale/vaardigheden
    • Basis muziektheorie
    • Samenspel met docent - plezier in muziek

    Vergeet niet hierboven je tromboneleraar te kiezen. Plezier in muziek staat centraal!

    Online trombonelessen

    Neem contact op met de tromboneleraar van je keuze als je liever online muzieklessen wilt volgen!

    Schuiftrompet?

    De trombone wordt door velen herkend als schuiftrompet...niks mis mee maar...zeg maar gewoon trombone dan ;--))
    Speciaal voor kinderen die trombone willen leren spelen adviseren onze professionele docenten de kunststof lichtgewicht trombone 'Pbone' te gebruiken, een uitkomst! Deze plastic trombone is veel lichter van gewicht en daardoor beter te hanteren en is minder kwetsbaar. Binnen de kortste keren haal je die typisch vette sound uit je instrument!

    Terug in de tijd

    De trombone is een veelzijdig instrument en kan in allerlei muzieksoorten worden gebruikt. In de laat renaissance/ vroege barok, rond 1600 was de trombone een veel bespeeld instrument. Zowel in Italïe als in Bohemen bestonden instrumenten gerelateerd aan de bazuin. De bazuin, (het Duitse woord Posaune is misschien verwarrend) is de voorloper van de trompet. Het wordt in het Oude Testament genoemd (De Val van Jericho) en betreft de ramshoorn of Sjofar. De Zink, een houten blaasinstrument uit de renaissance en vroege barok is nauw verwant. De Italiaanse naam Cornetto verwijst direct naar de ramshoorn. En naar een ijsje natuurlijk ;--)

    Hoog tot laag

    Er bestonden, net als in een koor, blokfluit- en gamba consort sopraan, alt, tenor en bas instrumenten. Van klein naar bijna onbespeelbaar groot! Tegenwoordig is de trombone vaak voorzien van een 'kwartventiel'. waardoor het bereik groter en de snelheid van spelen iets eenvoudiger wordt. Meestal speel je een van de lagere partijen of middenstemmen in een band of orkest. Je kunt ook prachtige solo's spelen op een trombone. Speel je graag  Jazz - Klassiek - Salsa - Pop of in een fanfare? Een goede techniek, uithoudingsvermogen en goed noten kunnen lezen en/of improviseren is van belang! 

    Warme klank

    Kenmerkend voor de trombone is de heldere, warme klank. Samen met je tromboneleraar verbeter jij je ademtechniek en leer je een ontspannen houding. Je krijgt speciale oefeningen om je embouchure te trainen en in top conditie te houden

    Tromboneles in Wilhelminapark Utrecht

    Zoek je een enthousiaste tromboneleraar in de omgeving Wilhelminapark Utrecht? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé tromboneles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je tromboneleraar en neem contact op voor een proefles!