Trompetles in Amsterdam Centrum

Zoek je privé trompetles in de buurt van Amsterdam Centrum?

Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Vind hier je trompetleraar. Beginners en gevorderden welkom. Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop,  Blues, Latin, Songwriter en veel meer!

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen zijn bij de docent of bij jou thuis. Dit verschilt per docent. Bespreek de mogelijkheden tijdens je proefles! Online lessen mogelijk.

Proefles trompet

De proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met een docent en je wensen te bespreken.

Trompet

Trompetlessen - jongeren en volwassenen - Den Haag en Amsterdam

Wil je trompet leren spelen en ben je een beginner of ben je een ervaren trompettist en heb je behoefte aan opbouwende feedback en nuttige tips en tricks?

Klassiek tot Disco!

Welke muziek je ook speelt; klassiek, jazz, pop, disco, bigband of salsa, je hebt een uitstekende techniek nodig. Zorg ervoor dat je embouchure in super conditie is en vooral ook blijft! Om dit te bereiken is regelmatig oefenen een must! Je krijgt effectieve oefeningen, leert een goede ademhalingstechniek en leert mondstuk-zoemen! Met jouw favoriete nummers, soloconcerten, orkestpartijen of de laatste hits werk je aan een gedegen basistechniek.

Effectief studeren

Drukke baan of veel te veel huiswerk van school? Leer effectief omgaan met je tijd en studeer kort en regelmatig!
Flexibiliteit is een voordeel van de Strippenkaart van 10 lessen. Lestijd op afspraak, je verliest nooit een les!

Trompetles in Amsterdam Centrum

Zoek je een enthousiaste trompetleraar in de omgeving Amsterdam Centrum? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé trompetles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je trompetleraar en neem contact op voor een proefles!